Mastering the Art Of French Cooking

de Child, Julia; Bertholle, Louisette; Beck, Simone

Mastering the Art of French Cooking is a two-volume French cookbook written by American author Julia Child, Simone Beck, and Louisette Bertholle, both of France. Written for the American market, it was published by Alfred A. Knopf in 1961 (Volume 1) and 1970 (Volume 2). Widely credited with bringing French cuisine into the American home, it has since become a standard in the culinary world. Originally, a third volume was planned but Child lost interest in the project as her television career took off and so Simone Beck published separately what would have been the third volume as Simca's Cuisine.

Identificación de primeras ediciones

The first edition of the first volume, published in 1961 by Knopf in patterned white boards and a blue and white pictorial jacket states "First edition" on the copyright page. The first of the second volume was not published until 1970 in similarly patterned boards and a dark blue and white jacket, and also states "First Edition" on the copyright page. Both are highly collectible, and as with most cookbooks, copies in nice condition with a jacket are uncommon. Childs' signature adds considerable value to each and in fact even early printings can be quite valuable with the authors' signatures.

Reseñas

¡Reseña este libro y entrarás en un sorteo para ganar $50!

Ejemplares disponibles

No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking (2 Volume Set)

de Child, Julia; Bertholle, Louisette; Beck, Simone

Estado
New
Published
2009-12-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780307593528
Cantidad disponible
1
Librería
Fairfax Station, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 64.74

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf, 2009-12-01. Hardcover. New.
Precio
EUR 64.74
Mastering the Art of French Cooking: Volume I & II
Más fotos

Mastering the Art of French Cooking: Volume I & II

de Child, Julia; Beck, Simone; Bertholle, Louisette

Estado
Usado - Near Fine
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Edición
First Edition
Published
1970
Cantidad disponible
1
Librería
Portland, Oregon, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11,882.50

Mostrar detalles

Descripción:
New York: Alfred A. Knopf, 1970. First Edition. Near Fine/Near Fine. Two volumes, both are first editions (stated), first printings. Volume I is Signed by Julia Child and Simone Beck on the half-title page; Volume II is signed by Julia Child and her husband and inscribed to a former owner on the half-title page. Bound in publisher's original… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 11,882.50
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking

de Child, Julia; Beck, Simone; Bertholle, Louisette

Estado
New
Published
1983-10-12
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394533995
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 77.18

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf, 1983-10-12. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 77.18
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking, Volume 1: A Cookbook

de Child, Julia

Estado
Used:Good
Edición
Updated
Published
1983-09-12
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394721781
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 36.45

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf, 1983-09-12. Updated. paperback. Used:Good.
Precio
EUR 36.45
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking, Volume 1: A Cookbook

de Child, Julia

Estado
Used: Good
Edición
Updated
Published
1983-09-12
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394721781
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 24.28

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf, 1983-09-12. Updated. paperback. Used: Good.
Precio
EUR 24.28
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking

de Child, Julia; Bertholle, Louisette; Beck, Simone

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Edición
First Edition
Published
1973
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Rapid River, Michigan, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 60.79

Mostrar detalles

Descripción:
New York: Alfred A. Knopf, 1973. Twenty-fourth Printing, November, 1973. Patterned fleur-de-lis boards w/turquoise stars, black and white cover and spine titles on crisp orange fields, moderate shelf wear. Pages near fine; few specks to exterior text block. Bright orange top-stain. Penned to top: "Julia Child - French Cooking". Bind fine; hinges intact. Original… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 60.79
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking

de Child, Julia; Bertholle, Louisette; Beck, Simone

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
First Edition
Published
1973
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Rapid River, Michigan, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 75.05

Mostrar detalles

Descripción:
New York: Alfred A. Knopf, 1973. Twenty-fourth Printing, November, 1973. Patterned fleur-de-lis boards w/turquoise stars, black and white cover and spine titles on crisp orange fields, fine. Pages near fine, sharp. Vintage name at front endpaper: "Jan Shipman". Bright orange top edge. Bind fine; hinges intact. Original dust wrapper with bright crisp spine… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 75.05
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking: 2 Vol Box Set

de Child, Julia

Estado
New
ISBN
9780307593528
Cantidad disponible
1
Librería
Victoria, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 104.57

Mostrar detalles

Descripción:
Alfred A. Knopf. New. Special order direct from the distributor
Precio
EUR 104.57
Mastering the Art of French Cooking

Mastering the Art of French Cooking

de Child, Julia; Bertholle, Louisette; Beck, Simone

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Published
2010
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780375413407
Cantidad disponible
1
Librería
Carson City, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 38.21

Mostrar detalles

Descripción:
New York: Alfred A. Knopf, 2010. Hardcover. Very Good/Very Good. Sidonie Coryn. Cloth. xxxi, 684, xxxii pages. Glossary. Index. A clean copy with little wear. "The only cookbook that explains how to create authentic French dishes in American kitchens with American foods." Bon appetit!
Precio
EUR 38.21
No hay imagen

MASTERING THE ART OF FRENCH COOKING

de BECK, Simone, Louisette Bertholle, Julia Child

Estado
Usado
Edición
Seventeenth Printing
Published
1965
Cantidad disponible
1
Librería
Lanesborough, Massachusetts, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 62.74

Mostrar detalles

Descripción:
NY: Knopf, 1965. Seventeenth Printing. Coryn, Sidonie. Small 4to, pp. xv, 684, xxxii. Index. Illlustrated by Sidonie Coryn. Ivory cloth, printed in red and turquoise. Edges spotted, cover little soiled, foredge stained, o/w a VG tight copy.
Precio
EUR 62.74
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking

de Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child

Estado
Usado - Good
Published
2009-10-01
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780141048413
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 34.07

Mostrar detalles

Descripción:
Penguin Books, 2009-10-01. Paperback. Good.
Precio
EUR 34.07
No hay imagen

Mastering The Art Of French Cooking

de Beck, Simone, Bertholle, Louisette, Child, Julia

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 49.86

Mostrar detalles

Descripción:
Alfred A. Knopf, Inc. Hardcover. Good. Good condition with slight wear to DJ.
Precio
EUR 49.86
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking (2 Volume Set)

de Child, Julia; Bertholle, Louisette; Beck, Simone

Estado
Like New
Published
2009-12-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780307593528
Cantidad disponible
1
Librería
Fairfax Station, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 76.58

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf, 2009-12-01. Hardcover. Like New.
Precio
EUR 76.58
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking

de Child, Julia; Bertholle, Louisette; Beck, Simone

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Edición
First Edition
Published
1972
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Rapid River, Michigan, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 106.42

Mostrar detalles

Descripción:
New York: Alfred A. Knopf, 1972. Stated twenty-second printing, August, 1972. Patterned fleur-de-lis boards w/turquoise stars, black and white cover and spine titles on orange fields, moderate shelf wear, some spine sunning. Pages near fine, clean, no writing; moderate residue at front endpaper. Turquoise endpapers. Bind fine; hinges intact. Dust jacket, moderate shelf wear,… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 106.42
Mastering the Art of French Cooking: The Essential Cooking Classics

Mastering the Art of French Cooking: The Essential Cooking Classics

de Child, Julia/ Bertholle, Louisette/ Beck, Simone

Estado
New
Published
2009
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780307593528
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 148.48

Mostrar detalles

Descripción:
Alfred a Knopf Inc, 2009. Hardcover. New. slp edition. 1400 pages. 11.00x8.00x3.75 inches.
Precio
EUR 148.48
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking (2 Volume Set)

de Child, Julia; Bertholle, Louisette; Beck, Simone

Estado
New
ISBN
9780307593528
Cantidad disponible
1
Librería
Benton Harbor, Michigan, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 65.19

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf. New. BRAND NEW, GIFT QUALITY! NOT OVERSTOCKS OR MARKED UP REMAINDERS! DIRECT FROM THE PUBLISHER!
Precio
EUR 65.19
No hay imagen

MASTERING THE ART OF FRENCH COOKING Volume Two

de CHILD, JULIA, LOUISETTE BERTHOLLE, SIMONE BECK

Estado
Usado - VG
Estado de la sobrecubierta
VG
Published
1977
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394401522
Cantidad disponible
1
Librería
albany, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 56.09

Mostrar detalles

Descripción:
NY: ALFRED A . KNOPF. TWELFTH PRINTING, MENDED TEAR TO THEUNCLIPPED DJ, BOOK IS CLEAN & UNMARKED. . VG. Hardcover. 1977.
Precio
EUR 56.09
Mastering the Art of French Cooking
Más fotos

Mastering the Art of French Cooking

de Child, Julia; Simone Beck; Louisette Bertholle

Estado
Usado - Very Good
Edición
First Edition
Published
1961
Cantidad disponible
1
Librería
Portland, Oregon, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 26,616.80

Mostrar detalles

Descripción:
New York: Alfred A. Knopf, 1961. First Edition. Very Good. First edition stated, first printing. A presentation copy with a very important association signed by Julia Child and inscribed to close friends Hadley Richardson and Paul Mowrer on the half-title page, "For Paul and Hadley who were in at the very beginning of this oeuvre - with all… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 26,616.80
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking (2 Volume Set)

de Child, Julia; Bertholle, Louisette; Beck, Simone

Estado
Like New
Published
2009-11-30
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780307593528
Cantidad disponible
1
Librería
Stamford, Connecticut, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 3,802.40

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf, 2009-11-30. hardcover. Like New. 7x3x10. 1978 issue two volume set Vo1. 1 30th printing, Vol 2. 13th printing in as new condition in as new jackets in slipcase as issued. Both volumes have Julia Child signed bookplates to the flyleaf featuring her typical "Bon Apetit!". There is a numbered label 119 on the slipcase we are assuming… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 3,802.40
No hay imagen

Mastering the Art of French Cooking

de Simone Beck Louisette Bertholle Julia Child

Estado
New
Published
Encuadernación
Other
ISBN
9780307593528
Cantidad disponible
1
Librería
Woodside, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 115.60

Mostrar detalles

Descripción:
Random House , . Other. New.
Precio
EUR 115.60