How To Slice an Onion

de Crumpacker, Bunny

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How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond- Hundreds of Tips,  Techniques, Recipes, Food Facts and Folklore.

How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond- Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts and Folklore.

de Crumpacker, Bunny

Estado
Usado - Near Fine in Near Fine dust jacket
Edición
First Edition
Published
2009
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780312537180
Cantidad disponible
1
Librería
Lake Elsinore, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.00

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Descripción:
New York: Thomas Dunne Books. Near Fine in Near Fine dust jacket. 2009. First Edition. Hardcover. 0312537182 . Remainder mark, else a fine copy. Easy-to-read narrative peppered with hints and stories as well as wonderful recipes. "Crumpacker manages to hit most of the high points, including vinaigrettes and sides, pastas, classic mains like pork chops and roast… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 14.00
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How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond - Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore

de Crumpacker, Bunny

Estado
Usado - Fine copy in fine dust jacket
Edición
1st
Published
2009
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780312537180
Cantidad disponible
1
Librería
Pittsford, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.33

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Descripción:
New York: Thomas Dunne / St. Martin's. Fine copy in fine dust jacket. 2009. 1st. hardcover. 8vo, 303 pp. .
Precio
EUR 9.33
How to slice an onion : cooking basics and beyond : hundreds of tips, techniques, recipes, food facts, and folklore / Bunny Crumpacker ; illustrations by Sally Mara Sturman

How to slice an onion : cooking basics and beyond : hundreds of tips, techniques, recipes, food facts, and folklore / Bunny Crumpacker ; illustrations by Sally Mara Sturman

de Crumpacker, Bunny

Estado
Usado
Edición
First Edition
Published
2009
Encuadernación
Hardback
Cantidad disponible
1
Librería
Galway, IRL
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.14

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Descripción:
New York : Thomas Dunne Books/St. Martin's Press, 2009. First Edition. Hardback. Fine cloth copy in an equally fine dw, now mylar-sleeved. Particularly and surprisingly well-preserved; tight, bright, clean and especially sharp-cornered.; 8vo 8"" - 9"" tall; 303 pages; Description: xi, 303 p. : ill. ; 22cm. Subjects: Cooking -- Cookery. Summary: If you can slice an onion,… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 11.14
How to Slice an Onion : Cooking Basics and Beyond - Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore

How to Slice an Onion : Cooking Basics and Beyond - Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore

de Bunny Crumpacker

Estado
Usado - Very Good
Published
2009
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780312537180
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.44

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Descripción:
St. Martin's Press, 2009. Hardcover. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.44
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How to Slice an Onion : Cooking Basics and Beyond - Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore

de Crumpacker, Bunny

Estado
Used - Good
ISBN
9780312537180
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.35

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Descripción:
St. Martin's Press. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 5.35
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How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond--Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore

de Crumpacker, Bunny

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780312537180
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 33.63

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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 33.63
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How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond--Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore

de Crumpacker, Bunny

Estado
New
Published
2009-09-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780312537180
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 77.18

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Descripción:
Thomas Dunne Books, 2009-09-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 77.18