The Cuisine Of Alsace

de Gaertner, Pierre; Frederick, Robert

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Cuisine of Alsace, The

de Gaertner, Pierre; Frédérick, Robert

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Edición
First Edition
Published
1981
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780812054033
Cantidad disponible
1
Librería
Reading, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 29.65

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Descripción:
New York: Barron's Educational Series, 1981. Book. Good. Hardback. First Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. 293 pages. The full range of Alsatian specialties, including the celebrated fish, pork, and game dishes, the hearty choucroute, the unusual soups and hors d'oeuvre, and the fabulous fruit desserts. Foreword by Madame Fernand Point..
Precio
EUR 29.65
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The Cuisine of Alsace

de Pierre Gaertner, Robert Frederick

Estado
Usado - Collectible - Good
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.63

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Descripción:
Barron's. Collectible - Good. First edition copy. Collectible - Good. Good dust jacket. Page edges foxed. (french, cooking, alsace, alsatian style, cookbooks )
Precio
EUR 18.63