Descripción:
Australia: McGraw - Hill, 1976. slight wear to covers and cover edges, minimal library marks endpapers, otherwise book clean and tight. Reprint. Hard Cover. Good/No Jacket. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Ex Library.
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The Cutting of Meat: Revised Edition -- and Introductory Handbook for the Trainees of the Meat Industry and Livestock Men Tapa dura - 1976
de Johnston, Frank H
Detalles
- Título The Cutting of Meat: Revised Edition -- and Introductory Handbook for the Trainees of the Meat Industry and Livestock Men
- Autor Johnston, Frank H
- Encuadernación Tapa dura
- Edición Reprint
- Editorial McGraw-Hill, Sydney
- Fecha de publicación 1976
- ISBN 9780070200531
Más ejemplares
The Cutting of Meat : An Introductory Handbook for Trainees of the Meat Industry and Livestock Men on the Land
de Johnston, Frank H.
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Edición
- Reprint
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780070200531 / 007020053X
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Georgetown, South Australia, Australia
- Precio
-
EUR 16.14EUR 18.00 enviando a USA
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