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Understanding Food: Principles and Preparation
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Understanding Food: Principles and Preparation Tapa dura - 2010

de Amy Christine Brown


Detalles

  • Título Understanding Food: Principles and Preparation
  • Autor Amy Christine Brown
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición [ Edition: fourt
  • Páginas 625
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Cengage Learning, U.S.A.
  • Fecha de publicación 2010-06
  • Ilustrado
  • ISBN 9780538734981 / 0538734981
  • Peso 3.75 libras (1.70 kg)
  • Dimensiones 10.9 x 8.8 x 1.2 pulgadas (27.69 x 22.35 x 3.05 cm)
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2010926934
  • Dewey Decimal Code 641
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Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)
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Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

de Brown, Amy Christine

  • Usado
Estado
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780538734981 / 0538734981
Cantidad disponible
1
Librería
LONG BEACH, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 1.67
EUR 3.72 enviando a USA

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Descripción:
UsedGood. Spend Less, Read More.
Precio
EUR 1.67
EUR 3.72 enviando a USA
Understanding Food: Principles and Preparation (Fourth Edition)
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Understanding Food: Principles and Preparation (Fourth Edition)

de Brown, Amy Christine

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780538734981 / 0538734981
Cantidad disponible
1
Librería
Alplaus, New York, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.64
EUR 5.59 enviando a USA

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Descripción:
Wadsworth / Cengage Learning, 2011. Hardcover. Good. Fourth Edition, 2011. Oversized hardbound without dust jacket. No text markings noted; moderate wear. Remnants of price stickers on back cover.
Precio
EUR 5.64
EUR 5.59 enviando a USA
Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

de Brown, Amy Christine

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780538734981 / 0538734981
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.60
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Cengage Learning, 2010. Hardcover. Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in clean condition. All pages are intact, and the cover is intact. The spine may show signs of wear. Pages can include limited notes and highlighting, and the copy can include previous owner inscriptions. An ex-library book and may have standard library stamps and/or stickers. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.60
Envío gratuito a USA
Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

de Brown, Amy Christine

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780538734981 / 0538734981
Cantidad disponible
7
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.60
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Cengage Learning, 2010. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.60
Envío gratuito a USA
Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

de Brown, Amy Christine

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780538734981 / 0538734981
Cantidad disponible
2
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.60
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Cengage Learning, 2010. Hardcover. Very Good. Disclaimer:May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.60
Envío gratuito a USA
Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

de Brown, Amy Christine

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780538734981 / 0538734981
Cantidad disponible
2
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.60
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Cengage Learning, 2010. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.60
Envío gratuito a USA
Understanding Food : Principles and Preparation
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Understanding Food : Principles and Preparation

de Brown, Amy Christine

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780538734981 / 0538734981
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.10
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Wadsworth. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.10
Envío gratuito a USA
Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)
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Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

de Brown, Amy Christine

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used: Good
Edición
4
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780538734981 / 0538734981
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.99
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Cengage Learning, 2010-06-01. 4. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 8.99
Envío gratuito a USA
Understanding Food : Principles and Preparation
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Understanding Food : Principles and Preparation

de Brown, Amy Christine

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780538734981 / 0538734981
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.16
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Wadsworth. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 11.16
Envío gratuito a USA
Understanding Food Principles and Preparation by Amy Brown
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Understanding Food Principles and Preparation by Amy Brown

de Brown, Amy Christine

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780538734981 / 0538734981
Cantidad disponible
3
Librería
Boca Raton, Florida, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.96
EUR 5.58 enviando a USA

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Descripción:
Wadsworth Publishing, 2010-06-01. Hardcover. Good. 8x1x10. This listing is for (Understanding Food: Principles and Preparation by Amy Christine Brown, 4th edition. This edition is very similar to ISBN 1337557560 and 1133607152 and 035797414X which is the most current updated edition. Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We personally guarantee that you can use this edition for your class. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 14 days of delivery for a full refund.
Precio
EUR 13.96
EUR 5.58 enviando a USA