Descripción:
Amer Chemical Society, 1983. Hardcover. Very Good/Very Good. Very good, clean, tight condition. Text free of marks. Previous owners name on top of closed pages. Professional book dealer since 1999. All orders are processed promptly and carefully packaged with tracking.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Maillard Reaction in Foods and Nutrition (ACS symposium series) Tapa dura - 1983
de Waller, George R
Detalles
- Título Maillard Reaction in Foods and Nutrition (ACS symposium series)
- Autor Waller, George R
- Encuadernación Tapa dura
- Edición First Edition
- Editorial Amer Chemical Society, Washington, D.C., U.S.A.
- Fecha de publicación 1983
- ISBN 9780841207691
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Maillard Reaction in Foods and Nutrition (ACS symposium series)
de Waller, George R.
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780841207691 / 0841207690
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Springfield, Missouri, United States
- Precio
-
EUR 17.75EUR 4.67 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 17.75
EUR 4.67
enviando a USA