Descripción:
No Dust JacketBook: There are small blemishes (bubbles) on the acetate surface of the Title Board (photo). The owner's dated signature is on the first free endpaper (photo).The remainder of the publication is in excellent condition. There are no other marks or entries, the page surfaces and edges have no light exposure damage. The boards and margin are firm and tight, and the edges have no rubs or tears from shelf storage." . . . the first state-of-the-art treatment of the production of fermented foods, the microorganisms involved, the changes in composition that occur during fermentation, and most importantly, the effect of these foods and their active ingredients on human health."
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Handbook of Fermented Functional Foods Tapa dura - 2003 - 1st Edición
de Edward R. Farnworth (Editor)
Primera línea
The origin of fermented foods is lost in antiquity.
Detalles
- Título Handbook of Fermented Functional Foods
- Autor Edward R. Farnworth (Editor)
- Encuadernación Tapa dura
- Número de edición 1st
- Edición 1
- Páginas 408
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial CRC Press
- Fecha de publicación March 26, 2003
- Ilustrado Sí
- ISBN 9780849313721 / 0849313724
- Peso 1.53 libras (0.69 kg)
- Dimensiones 9.72 x 6.16 x 1.08 pulgadas (24.69 x 15.65 x 2.74 cm)
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2002191169
- Dewey Decimal Code 613.28
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Handbook of Fermented Functional Foods
de Edward R. Farnworth
- Usado
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Very Good+
- Edición
- First Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780849313721 / 0849313724
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Davis, California, United States
- Precio
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