Ir al contenido

Foods & Nutrition Encyclopedia, Two Volume Set
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Foods & Nutrition Encyclopedia, Two Volume Set Tapa dura - 1997 - 2nd Edición

de Marion Eugene Ensminger; Audrey H. Ensminger


Información de la editorial

Foods and Nutrition Encyclopedia, Second Edition is the updated, expanded version of what has been described as a "monumental, classic work." This new edition contains more than 2,400 pages; 1,692 illustrations, 96 of which are full-color photographs; 2,800 entries (topics); and 463 tables, including a table of 2,500 food compositions. A comprehensive index enables you to find information quickly and easily.

Detalles

  • Título Foods & Nutrition Encyclopedia, Two Volume Set
  • Autor Marion Eugene Ensminger; Audrey H. Ensminger
  • Encuadernación Tapa dura
  • Número de edición 2nd
  • Edición 2
  • Volúmenes 2
  • Idioma ENG
  • Editorial CRC Press, Boca Raton, Florida
  • Fecha de publicación October 31, 1997
  • ISBN 9780849389801 / 0849389801
  • Peso 13.06 libras (5.92 kg)
  • Dimensiones 11 x 8.25 x 2.38 pulgadas (27.94 x 20.96 x 6.05 cm)
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 93036692
  • Dewey Decimal Code 641.03