Ir al contenido

The Melting Pot: Balkan Food and Cookery
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Melting Pot: Balkan Food and Cookery Tapa blanda - 1999

de Maria Kaneva-Johnson


Información de la editorial

This work is an account of the food and cookery, with more than 300 recipes, of all the Balkan countries: Bulgaria, southern Romania, Slovenia, Croatia, Serbia, Albania and Macedonia. The author considers the availability of materials in the UK.'

Detalles

  • Título The Melting Pot: Balkan Food and Cookery
  • Autor Maria Kaneva-Johnson
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Edición New edition
  • Páginas 384
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Prospect Books (UK), Totnes, Devon
  • Fecha de publicación June 1999
  • ISBN 9780907325963 / 0907325963
  • Peso 1.54 libras (0.70 kg)
  • Dimensiones 9.68 x 6.7 x 0.92 pulgadas (24.59 x 17.02 x 2.34 cm)
  • Library of Congress subjects Cooking, Balkan
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2007531586
  • Dewey Decimal Code 641.5