Ir al contenido

No hay imagen
No hay imagen

Long and the Short of Chinese Cooking Tapa blanda - 1960

de James Rollband


Detalles

  • Título Long and the Short of Chinese Cooking
  • Autor James Rollband
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Edición .......
  • Páginas 223
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Crossing Press, Trumansburg, New York
  • Fecha de publicación June 1960
  • ISBN 9780912278780 / 0912278781
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 76017271
  • Dewey Decimal Code 641.595
Ir arriba

Más ejemplares

No hay imagen

The Long & the Short of Chinese Cooking

de James Rollband.

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa blanda
  • First
Estado
Usado - Muy bueno
Edición
1st Edition thus
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780912278780 / 0912278781
Cantidad disponible
1
Librería
Binghamton, New York, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.33
EUR 4.90 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Trumansburg, NY: Crossing Press, 1976. 1st Edition thus . Soft cover. Very Good. 31767 shelf. Solid trade paperback, lightly aged white covers. A couple of small fore-edge stains. No names, clean text. No cooking stains.Bibliography, index. No photos.
Precio
EUR 9.33
EUR 4.90 enviando a USA
No hay imagen

The Long and The Short of Chinese Cooking.

de James Rollband.

  • Usado
  • Tapa blanda
  • First
Estado
Usado
Edición
First Edition Thus [1976], Second Printing [1977].
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780912278780 / 0912278781
Cantidad disponible
1
Librería
Oregon City, Oregon, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 45.73
EUR 5.37 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Trumansburg, NY The Crossing Press, 1976. Paperback First Edition Thus [1976], Second Printing [1977]. Very Good in Wraps: shows moderate rubbing to the panels; a small faint crease at the bottom edge of the front panel; sunning to the backstrip has blanched the red background field rendering the white titles thereon a little less bold. The binding is square and secure; the text is clean. Free of creases to the backstrip. Free of creased or dog-eared pages in the text. Free of any underlining, hi-lighting or marginalia or marks in the text. Free of ownership names, dates, addresses, notations, inscriptions, stamps, or labels. A very good working copy, structurally sound and tightly bound, showing mild moderate wear and minor cosmetic imperfections. NOT a Remainder, Book-Club, or Ex-Library. 8vo. (8.25 x 5.5 x 0.6 inches), 223 pages. Bibliography. Index. Black & white illustrations by Raymond Larrett. Language: English. Weight: 9.4 ounces. First Edition Thus [1976], Second Printing [1977].… Leer más
Precio
EUR 45.73
EUR 5.37 enviando a USA
No hay imagen

The Long and the Short of Chinese Cooking

de Rollband, Jim

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Edición
Reprint
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780912278780 / 0912278781
Cantidad disponible
1
Librería
Ladysmith, British Columbia, Canada
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 46.61
EUR 15.86 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Trumansburg, NY: The Crossing Press, 1977. Book. Good. Paperback. Reprint. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 223 pages including index. "A simple approach for neophyte Chinese cooks" - Library Journal. Organizes this sophisticated cookery into simple procedures that any home cook can follow. Expert cooks will find the book helpful for its many tops on efficient food preparation and storage. Illustrated with black and white diagrams. Unmarked. Average wear. One inch crease to bottom corner of front cover..
Precio
EUR 46.61
EUR 15.86 enviando a USA
No hay imagen

Long and Short of Chinese Cooking

de Rollband, Jim

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780912278780 / 0912278781
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 51.50
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 51.50
Envío gratuito a USA
No hay imagen

Long and Short of Chinese Cooking

de Rollband, Jim

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
Nuevo
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780912278780 / 0912278781
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 106.85
EUR 5.09 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Crossing Press. Paperback. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 106.85
EUR 5.09 enviando a USA