Descripción:
KQED, August 1991. Trade Paperback. Very Good. VERY GOOD+ No marks or writing observed in text. Binding tight and square. Gently read. . . . . . . . Opening with a clear and thorough primer on techniques such as sauteing, roasting, grilling, poaching, and steaming, this book streamlines the preparation process by simply numbering individual steps required. A nutritional analysis of each of the 90 dishes presented is provided in a handy table. 16 color photos. Family-owned bookshop in Steubenville, Ohio: BookMarx Bookstore. Books shipped within 24 hours.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking at the Academy: Technique and Process Tapa blanda - 1991
de California Culinary Academy; Thomas A. Bloom
Detalles
- Título Cooking at the Academy: Technique and Process
- Autor California Culinary Academy; Thomas A. Bloom
- Encuadernación Tapa blanda
- Edición First Edition
- Páginas 182
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Kqed Books, San Francisco
- Fecha de publicación 1991
- ISBN 9780912333090 / 091233309X
- Peso 1.01 libras (0.46 kg)
- Dimensiones 10.46 x 7.54 x 0.47 pulgadas (26.57 x 19.15 x 1.19 cm)
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 91060965
- Dewey Decimal Code 641.5
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking at the Academy (California Culinary Academy)
de Thomas A. Bloom, Johnathan Robinette
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780912333090 / 091233309X
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Steubenville, Ohio, United States
- Precio
-
EUR 4.06EUR 4.67 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 4.06
EUR 4.67
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking at the Academy : Techniques and Recipes
de California Culinary Academy Staff
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780912333090 / 091233309x
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 4.67Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 4.67
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking at the Academy : Techniques and Recipes
de California Culinary Academy Staff
- Usado
- Estado
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780912333090 / 091233309x
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Reno, Nevada, United States
- Precio
-
EUR 4.67Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 4.67
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking at the Academy
de Bloom, Thomas A., Ph.D., Robinette, Johnathan
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780912333090 / 091233309X
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Nashua, New Hampshire, United States
- Precio
-
EUR 5.18EUR 3.27 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Golden Gate Productions. paperback. Very Good. 7x0x10. Has some shelf wear, highlighting, underlining and/or writing. Great used condition.Over 1,000,000 satisfied customers since 1997! Choose expedited shipping (if available) for much faster delivery. Delivery confirmation on all US orders.
Precio
EUR 5.18
EUR 3.27
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking at the Academy : Techniques and Recipes
de California Culinary Academy Staff
- Usado
- Estado
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780912333090 / 091233309x
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 5.74Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 5.74
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking at the Academy : Techniques and Recipes
de California Culinary Academy Staff
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780912333090 / 091233309x
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Reno, Nevada, United States
- Precio
-
EUR 5.74Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 5.74
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking at the Academy
de Thomas A., Ph.D. Bloom; Johnathan Robinette
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780912333090 / 091233309X
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 6.92Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Golden Gate Productions, 1991-08. Paperback. Good.
Precio
EUR 6.92
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking at the Academy : Techniques and Recipes
de California Culinary Academy Staff
- Usado
- as new
- Tapa blanda
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780912333090 / 091233309X
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 7.18Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Bay Soma Publishing, 1991. Paperback. As New. Disclaimer:Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.18
Envío gratuito a USA
Cooking at the Academy : Techniques and Recipes
de California Culinary Academy Staff
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780912333090 / 091233309X
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 7.18Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Bay Soma Publishing, 1991. Paperback. Very Good. Disclaimer:May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.18
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Cooking at the Academy
de Thomas A., Ph.D. Bloom, Johnathan Robinette
- Usado
- Tapa blanda
- Estado
- Used:Good
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780912333090 / 091233309X
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 9.67Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Golden Gate Productions, 1991-08-01. Paperback. Used:Good.
Precio
EUR 9.67
Envío gratuito a USA