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Salted and Cured: Savoring the Culture, Heritage, and Flavor of America's
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Salted and Cured: Savoring the Culture, Heritage, and Flavor of America's Preserved Meats Tapa dura - 2017

de Roberts, Jeffrey


Detalles

  • Título Salted and Cured: Savoring the Culture, Heritage, and Flavor of America's Preserved Meats
  • Autor Roberts, Jeffrey
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición Hardback
  • Páginas 275
  • Idioma ENG
  • Editorial Chelsea Green Publishing
  • Fecha de publicación 2017
  • ISBN 9781603586603
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Salted and Cured: Savoring the Culture, Heritage, and Flavor of America's Preserved Meats

de Roberts, Jeffrey

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781603586603 / 1603586601
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 43.92
Envío gratuito a USA

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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
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