Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Salted and Cured: Savoring the Culture, Heritage, and Flavor of America's Preserved Meats Tapa dura - 2017
de Roberts, Jeffrey
Detalles
- Título Salted and Cured: Savoring the Culture, Heritage, and Flavor of America's Preserved Meats
- Autor Roberts, Jeffrey
- Encuadernación Tapa dura
- Edición Hardback
- Páginas 275
- Idioma ENG
- Editorial Chelsea Green Publishing
- Fecha de publicación 2017
- ISBN 9781603586603
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Salted and Cured: Savoring the Culture, Heritage, and Flavor of America's Preserved Meats
de Roberts, Jeffrey
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781603586603 / 1603586601
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 43.92Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 43.92
Envío gratuito a USA