Ir al contenido

Yeasts in Food and Beverages
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Yeasts in Food and Beverages Tapa dura - 2006 - 2006th Edición

de Amparo Querol (Editor); Graham H. Fleet (Editor)


Descripción de contraportada

Yeasts play a key role in the production of many foods and beverages. This role now extends beyond their widely recognized contributions to the production of alcoholic beverages and bread to include the production of many food ingredients and additives, novel uses as probiotic and biocontrol agents, their significant role as spoilage organisms, and their potential impact on food safety. Drawing upon the expertise of leading yeast researchers, this book provides a comprehensive account of the ecology, physiology, biochemistry, molecular biology, and genomics of the diverse range of yeast species associated with the production of foods and beverages.

Detalles

  • Título Yeasts in Food and Beverages
  • Autor Amparo Querol (Editor); Graham H. Fleet (Editor)
  • Encuadernación Tapa dura
  • Número de edición 2006th
  • Edición 2006
  • Páginas 453
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Springer, Berlin, Germany
  • Fecha de publicación 2006-01-10
  • Ilustrado
  • Features Bibliography, Illustrated, Index, Table of Contents
  • ISBN 9783540283881 / 3540283889
  • Peso 1.95 libras (0.88 kg)
  • Dimensiones 9.4 x 6.3 x 1.1 pulgadas (23.88 x 16.00 x 2.79 cm)
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2005934303
  • Dewey Decimal Code 664.68

Acerca del autor

Amparo Querol is a Research scientist in the Food Biotechnology Department of the Institute of Agrochemistry and Food Technology (Spanish Council for Scientific Research) and Assistant Professor Food Science and Technologiy at the University of Valencia, Spain. Her research interests include food biotechnology, genomics, systematics, phylogeny and molecular evolution of industrial yeasts.

Graham Fleet is a Professor within the Food Science and Technology Unit, at the University of New South Wales. He has been active as a teacher and researcher in the fields of food microbiology, food biotechnology and yeast technology since 1975 and has authored numerous publications, reviews and books on the occurrence and significance of yeasts in food and beverage production.

Ir arriba

Más ejemplares

Yeasts in Food and Beverages st 1
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Yeasts in Food and Beverages st 1

  • Nuevo
Estado
Nuevo
ISBN 10 / ISBN 13
9783540283881 / 3540283889
Cantidad disponible
1
Librería
Bangkok , Thailand
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 115.18
EUR 9.33 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
New. Never used book
Precio
EUR 115.18
EUR 9.33 enviando a USA
Yeasts in Food and Beverages
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Yeasts in Food and Beverages

de Amparo Querol

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9783540283881 / 3540283889
Cantidad disponible
892
Librería
Uxbridge, Greater London, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 326.11
EUR 9.48 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Hard Cover. New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; The Yeasts in Food and Beverages.
Precio
EUR 326.11
EUR 9.48 enviando a USA
YEASTS IN FOOD AND BEVERAGES (THE YEAST HANDBOOK)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

YEASTS IN FOOD AND BEVERAGES (THE YEAST HANDBOOK)

de QUEROL, AMPARO; FLEET, GRAHAM H.

  • Usado
  • Muy bueno
Estado
Usado - Muy bueno
ISBN 10 / ISBN 13
9783540283881 / 3540283889
Cantidad disponible
1
Librería
Indianapolis, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 277.08
EUR 11.80 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Very Good.
Precio
EUR 277.08
EUR 11.80 enviando a USA
Yeasts in Food And Beverages
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Yeasts in Food And Beverages

de Querol, Amparo (Editor)/ Fleet, Graham (Editor)

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9783540283881 / 3540283889
Cantidad disponible
2
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 392.80
EUR 11.86 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Springer Verlag, 2006. Hardcover. New. 1st edition. 453 pages. 9.75x6.75x1.00 inches.
Precio
EUR 392.80
EUR 11.86 enviando a USA