Ir al contenido

Hering's Dictionary of Classical and Modern Cookery: And Practical Reference
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Hering's Dictionary of Classical and Modern Cookery: And Practical Reference Manual for the Hotel, Restaurant and Catering Trade Tapa dura - 1981

de Hering, Richard; Bickel, Walter


Detalles

  • Título Hering's Dictionary of Classical and Modern Cookery: And Practical Reference Manual for the Hotel, Restaurant and Catering Trade
  • Autor Hering, Richard; Bickel, Walter
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición 7th English Edit
  • Editorial Virtue & Company, Germany
  • Fecha de publicación 1981-12
  • ISBN 9783805702447
Ir arriba

Más ejemplares

Hering's Dictionary of Classical and Modern Cookery: And Practical Reference Manual for the...
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Hering's Dictionary of Classical and Modern Cookery: And Practical Reference Manual for the Hotel, Restaurant and Catering Trade

de Richard Hering,Walter Bickel

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used - VeryGood
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9783805702447 / 3805702442
Cantidad disponible
1
Librería
Kailua-Kona, Hawaii, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 44.79
EUR 4.66 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Virtue & Company, December 1981. Hardcover. Used - VeryGood. *HARD TO FIND* Hardcover in very good condition. Front cover board has small open 'cut' Front endpage has previous owner inscription. Title page has address sticker from Radio City Book Store.
Precio
EUR 44.79
EUR 4.66 enviando a USA
Hering's Dictionary of Classical and Modern Cookery: 7th English Edition; and practical reference...
Más fotos

Hering's Dictionary of Classical and Modern Cookery: 7th English Edition; and practical reference manual for the hotel, restaurant and catering trade

de Hering, Richard; Bickel, Walter

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good +
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9783805702447 / 3805702442
Cantidad disponible
1
Librería
Pittsburg, Kansas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 55.99
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Haan-Gruiten, Germany: Fachbuchverlag Pfanneberg/Virtue, 1981. Hardcover. Good +. 12mo, 852 pages. Red boards with gilt accents. Thumb-tabbed. Firm binding; no loose pages. Book and cover with minor wear. Bookstore stickers on title and copyright pages. Lightly tanned pages and edges. A good usable copy. From the introduction by Walter Bickel: "This is no cookery book in the usual sense of the word but a most comprehensive gastronomic encyclopedia and reference work for employers and employees in the catering trade. For the chef who knows the fundamental basics of cookery, this "chefs reminder" will certainly prove to be a most valuable help, and for hoteliers, restaurateurs and the waiting personnel a reliable guide through all the classical, modern, international and regional dishes occurring in finer Hotel and Restaurant kitchens. All readers will derive lasting benefits from the articles on service, wine and professional knowledge, menu-making, carving and the glossary of kitchen terms and… Leer más
Precio
EUR 55.99
Envío gratuito a USA
Hering's Dictionary of Classical and Modern Cookery: And Practical Reference Manual for the...
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Hering's Dictionary of Classical and Modern Cookery: And Practical Reference Manual for the Hotel, Restaurant and Catering Trade

de Hering, Richard; Bickel, Walter

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good
Edición
Seventh Edition.
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9783805702447 / 3805702442
Cantidad disponible
1
Librería
Milwaukee, Wisconsin, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 74.66
EUR 3.97 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Virtue & Company. H12 . Very Good. Hardcover. Seventh Edition.. 1981.
Precio
EUR 74.66
EUR 3.97 enviando a USA
Hering's Dictionary of Classical and Modern Cookery: And Practical Reference Manual for the...
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Hering's Dictionary of Classical and Modern Cookery: And Practical Reference Manual for the Hotel, Restaurant and Catering Trade

de Hering, Richard

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9783805702447 / 3805702442
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 108.13
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 108.13
Envío gratuito a USA
Hering's Dictionary of Classical and Modern Cookery: And Practical Reference Manual for the...
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Hering's Dictionary of Classical and Modern Cookery: And Practical Reference Manual for the Hotel, Restaurant and Catering Trade

de Hering, Richard; Bickel, Walter

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9783805702447 / 3805702442
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 156.76
EUR 5.09 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Virtue & Company. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 156.76
EUR 5.09 enviando a USA