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Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants: Seventy-Seventh Report of
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Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants: Seventy-Seventh Report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives Tapa blanda - 2014

de World Health Organization


Detalles

  • Título Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants: Seventy-Seventh Report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
  • Autor World Health Organization
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Páginas 82
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial World Health Organization
  • Fecha de publicación 2014
  • Ilustrado
  • Features Bibliography, Illustrated, Table of Contents
  • ISBN 9789241209830 / 9241209836
  • Peso 0.4 libras (0.18 kg)
  • Dimensiones 9.3 x 6.2 x 0.2 pulgadas (23.62 x 15.75 x 0.51 cm)
  • Library of Congress subjects Risk Assessment, Food Contamination
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2014368976
  • Dewey Decimal Code 615.9
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Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants: Seventy-seventh Report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (WHO Technical Report Series, 983)

de World Health Organization

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9789241209830 / 9241209836
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 89.19
Envío gratuito a USA

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Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 89.19
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