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Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants: Seventy-Seventh Report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives Tapa blanda - 2014
de World Health Organization
Detalles
- Título Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants: Seventy-Seventh Report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- Autor World Health Organization
- Encuadernación Tapa blanda
- Páginas 82
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial World Health Organization
- Fecha de publicación 2014
- Ilustrado Sí
- Features Bibliography, Illustrated, Table of Contents
- ISBN 9789241209830 / 9241209836
- Peso 0.4 libras (0.18 kg)
- Dimensiones 9.3 x 6.2 x 0.2 pulgadas (23.62 x 15.75 x 0.51 cm)
- Library of Congress subjects Risk Assessment, Food Contamination
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2014368976
- Dewey Decimal Code 615.9
Más ejemplares
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Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants: Seventy-seventh Report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (WHO Technical Report Series, 983)
de World Health Organization
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9789241209830 / 9241209836
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
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EUR 89.19Envío gratuito a USA
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