Descripción:
Very Good.
Resultados de búsqueda: 9780367494148
Has buscado:
- All words: 9780367494148
Resultados: 1 - 12 de 12
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Experiencing Food Designing Sustainable And Social Practices (Hb 2021)
de Bonacho R
- Usado
- Muy bueno
- Estado
- Usado - Muy bueno
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780367494148 / 0367494140
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Indianapolis, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 79.67EUR 11.95 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 79.67
EUR 11.95
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
EXPERIENCING FOOD DESIGNING SUSTAINABLE AND SOCIAL PRACTICES (HB 2021)
- Nuevo
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780367494148 / 0367494140
- Cantidad disponible
- 5
- Librería
-
New Delhi, India
- Precio
-
EUR 89.64EUR 4.72 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
New/New. Brand New Original US Edition, Perfect Condition. Printed in English. Excellent Quality, Service and customer satisfaction guaranteed!
Precio
EUR 89.64
EUR 4.72
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Experiencing Food: Designing Sustainable and Social Practices: Proceedings of the 2nd International Conference on Food Design and Food Studies (EFOOD 2019), 28-30 November 2019, Lisbon, Portugal
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780367494148 / 0367494140
- Cantidad disponible
- 4
- Librería
-
Woodside, New York, United States
- Precio
-
EUR 99.16EUR 3.77 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Taylor & Francis Group , . Hardback. New.
Precio
EUR 99.16
EUR 3.77
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Experiencing Food, Designing Sustainable and Social Practices: Proceedings of the 2nd International Conference on Food Design and Food Studies (EFOOD 2019), 28-30 November 2019, Lisbon, Portugal
de Ricardo Bonacho
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780367494148 / 0367494140
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
- Precio
-
EUR 129.47EUR 11.92 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Hardback. New. <p>Experiencing Food: Designing Sustainable and Social Practices contains papers that demonstrate the importance of design in food, presented at the 2nd International Conference on Food Design and Food Studies, held November 28-30, 2019, at the Faculty of Architecture, University of Lisbon, Lisbon, Portugal.</p>
Precio
EUR 129.47
EUR 11.92
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Experiencing Food: Designing Sustainable and Social Practices : Proceedings of the 2nd International Conference on Food Design and Food Studies (EFOOD 2019), 28-30 November 2019, Lisbon, Portugal
de Ricardo Bonacho
- Nuevo
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780367494148 / 0367494140
- Cantidad disponible
- 193
- Librería
-
Uxbridge, Greater London, United Kingdom
- Precio
-
EUR 137.98EUR 9.57 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; Experiencing Food: Designing Sustainable and Social Practices contains papers that demonstrate the importance of design in food, presented at the 2nd International Conference on Food Design and Food Studies, held November 28-30, 2019, a
Precio
EUR 137.98
EUR 9.57
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Experiencing Food: Designing Sustainable and Social Practices: Proceedings of the 2nd International Conference on Food Design and Food Studies Efood 2019, 28-30 November
de Bonacho, Ricardo (Editor)/ Pires, Maria Jose (Editor)/ Lamy, Elsa Cristina Carona De Sousa (Editor)
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780367494148 / 0367494140
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Exeter, Devon, United Kingdom
- Precio
-
EUR 154.68EUR 11.98 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
CRC Pr I Llc, 2020. Hardcover. New. 137 pages. 9.75x7.00x0.50 inches.
Precio
EUR 154.68
EUR 11.98
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
EXPERIENCING FOOD DESIGNING SUSTAINABLE AND SOCIAL PRACTICES (HB 2021)
de BONACHO R
- Nuevo
- Estado
- Nuevo
- Edición
- USA Edition
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780367494148 / 0367494140
- Cantidad disponible
- 30
- Librería
-
ROANOKE, Virginia, United States
- Precio
-
EUR 176.78EUR 3.77 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
USA Edition . Brand New. New. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. I Ships from multiple Locations I ""Special Note"" We do not Provide Service On APO & PO BOX Box addresses. Delivery with In 7-14 working Day Only. This Books ship from the United Kingdom & USA other locations in India depending on your location and availability.
Precio
EUR 176.78
EUR 3.77
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
EXPERIENCING FOOD DESIGNING SUSTAINABLE AND SOCIAL PRACTICES (HB 2021)
de BONACHO R
- Nuevo
- Estado
- Nuevo
- Edición
- USA Edition
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780367494148 / 0367494140
- Cantidad disponible
- 30
- Librería
-
ROANOKE, Virginia, United States
- Precio
-
EUR 176.78EUR 3.77 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
USA Edition . Brand New. New. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. I Ships from multiple Locations I ""Special Note"" We do not Provide Service On APO & PO BOX Box addresses. Delivery with In 7-14 working Day Only. This Books ship from the United Kingdom & USA other locations in India depending on your location and availability.
Precio
EUR 176.78
EUR 3.77
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Experiencing Food Designing Sustainable And Social Practices (Hb 2021)
- Nuevo
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780367494148 / 0367494140
- Cantidad disponible
- 500
- Librería
-
New Delhi, Delhi, India
- Precio
-
EUR 247.48EUR 14.16 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
SR-ECOMMERCE. New.
Precio
EUR 247.48
EUR 14.16
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Experiencing Food Designing Sustainable And Social Practices (Hb 2021)
de Bonacho R
- Nuevo
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780367494148 / 0367494140
- Cantidad disponible
- 500
- Librería
-
New Delhi, Delhi, India
- Precio
-
EUR 247.48EUR 14.16 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Taylor & Francis Exclusive(Cbs), 2021. New.
Precio
EUR 247.48
EUR 14.16
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Experiencing Food Designing Sustainable And Social Practices (Hb 2021)
de Bonacho R
- Nuevo
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780367494148 / 0367494140
- Cantidad disponible
- 500
- Librería
-
New Delhi, Delhi, India
- Precio
-
EUR 247.48EUR 14.16 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Taylor & Francis Exclusive(Cbs), 2021. New.
Precio
EUR 247.48
EUR 14.16
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Experiencing Food Designing Sustainable And Social Practices (Hb 2021)
- Nuevo
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780367494148 / 0367494140
- Cantidad disponible
- 500
- Librería
-
New Delhi, Delhi, India
- Precio
-
EUR 247.48EUR 14.16 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
SR-ECOMMERCE. New.
Precio
EUR 247.48
EUR 14.16
enviando a USA