Descripción:
New York: William Morrow & Co, 1999. First edition. Hardcover. Fine/Fine. First edition 1999. Gold hardcover 4to, 224 pp. Profusely illustrated with full color photographs. Fine in a fi e dustjacket. Contents are clean and unmarked.
Resultados de búsqueda: le cordon bleu dessert techniques
Has buscado:
- Título: le cordon bleu dessert techniques
- Autor: duchene laurent jones bridget cordon bleu
Resultados: 1 - 2 de 2
![Le Cordon Bleu Dessert Techniques](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/077/169/9780688169077.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Le Cordon Bleu Dessert Techniques
de Jones, Bridget; Duchene, Laurent; Cordon Bleu (School : Paris, France)
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Aceptable
- Edición
- First edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688169077 / 0688169074
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Pittsburgh, Pennsylvania, United States
- Precio
-
EUR 14.52EUR 5.20 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 14.52
EUR 5.20
enviando a USA
![Le Cordon Bleu Dessert Techniques: More Than 1,000 Photographs Illustrating 300 Preparation And...](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/077/169/9780688169077.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Le Cordon Bleu Dessert Techniques: More Than 1,000 Photographs Illustrating 300 Preparation And Cooking Techniques For Making Tarts, Pi
de Duchene, Laurent/ Jones, Bridget/ Cordon Bleu (School : Paris, France)
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688169077 / 0688169074
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Exeter, Devon, United Kingdom
- Precio
-
EUR 69.01EUR 11.98 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
William Morrow & Co, 1999. Hardcover. New. 224 pages. 11.50x8.75x0.75 inches.
Precio
EUR 69.01
EUR 11.98
enviando a USA