Descripción:
University Press of Florida, 2009-04-19. Illustrated. paperback. Used: Good.
Resultados de búsqueda: chocolate in mesoamerica a cultural history
Has buscado:
- Título: chocolate in mesoamerica a cultural history
- Autor: mcneil cameron l
Resultados: 1 - 4 de 4
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Chocolate in Mesoamerica: A Cultural History of Cacao (Maya Studies)
de McNeil, Cameron L
- Usado
- Tapa blanda
- Estado
- Used: Good
- Edición
- Illustrated
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780813033822 / 0813033829
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 35.46Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 35.46
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Chocolate in Mesoamerica: A Cultural History of Cacao (Maya Studies)
de McNeil, Cameron L
- Usado
- Tapa blanda
- Estado
- Used:Good
- Edición
- Illustrated
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780813033822 / 0813033829
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 37.24Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
University Press of Florida, 2009-04-19. Illustrated. paperback. Used:Good.
Precio
EUR 37.24
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Chocolate in Mesoamerica: A Cultural History of Cacao
de McNeil, Cameron L. (Editor)/ Chase, Diane Z. (Foreward By)/ Chase, Arlen F. (Foreward By)
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780813033822 / 0813033829
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Exeter, Devon, United Kingdom
- Precio
-
EUR 58.32EUR 11.88 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Univ Pr of Florida, 2009. Paperback. New. 544 pages. 9.00x5.75x1.25 inches.
Precio
EUR 58.32
EUR 11.88
enviando a USA
Más fotos
Chocolate in Mesoamerica: A Cultural History of Cacao (Maya Studies)
de Cameron L. McNeil
- Nuevo
- Tapa dura
- First
- Estado
- Nuevo
- Edición
- First Edition, First Printing
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780813029535 / 0813029538
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
DeLand, Florida, United States
- Precio
-
EUR 154.14EUR 4.67 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Gainesville: University Press of Florida, 2007. First Edition, First Printing. Fine Hardcover in a Fine Dust Jacket. New/New. No Flaws or Blemishes; Gift Quality. 8vo; 9.5 inches tall; 542 pages with an extensive bibliography and index; illustrated.. From the botanical structure and chemical makeup of Theobroma cacao and methods of identifying it in the archaeological record, to the importance of cacao during the Classic period in Mesoamerica, to the impact of European arrival on the production and use of cacao, to contemporary uses in the Americas, this volume provides a richly informed account of the history and cultural significance of chocolate.
Precio
EUR 154.14
EUR 4.67
enviando a USA