Descripción:
New York: William Morrow & Co, 1999. First edition. Hardcover. Fine/Fine. First edition 1999. Gold hardcover 4to, 224 pp. Profusely illustrated with full color photographs. Fine in a fi e dustjacket. Contents are clean and unmarked.
Resultados de búsqueda: le cordon bleu dessert techniques
Has buscado:
- Título: le cordon bleu dessert techniques
- Autor: duchene laurent jones bridget cordon bleu
Resultados: 1 - 1 de 1
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Le Cordon Bleu Dessert Techniques
de Jones, Bridget; Duchene, Laurent; Cordon Bleu (School : Paris, France)
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Aceptable
- Edición
- First edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780688169077 / 0688169074
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Pittsburgh, Pennsylvania, United States
- Precio
-
EUR 14.32EUR 5.13 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 14.32
EUR 5.13
enviando a USA