Ir al contenido

American Country Cheese: Cooking With America's Specialty and Farmstead Cheeses de Laura Chenel; Linda Siegfried - 1989-05

de Laura Chenel; Linda Siegfried

Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
No hay imagen

American Country Cheese: Cooking With America's Specialty and Farmstead Cheeses

de Laura Chenel; Linda Siegfried

  • Usado
  • Tapa dura
Addison-Wesley, 1989-05. Hardcover. Used: Good.
  • Librería Ergodebooks US (US)
  • Formato/Encuadernación Tapa dura
  • Estado del libro Used: Good
  • Cantidad disponible 1
  • Encuadernación Tapa dura
  • ISBN 10 020119662X
  • ISBN 13 9780201196627
  • Editorial Addison-Wesley
  • Fecha de publicación 1989-05

Tenemos 11 ejemplares disponibles a partir de EUR 4.67.

No hay imagen

American Country Cheese : Cooking with America's Speciality and Farmstead Cheeses

de Chenel, Laura, Siegfried, Linda

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780201196627 / 020119662x
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.67
Envío gratuito a

Mostrar detalles

Descripción:
Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 4.67
Envío gratuito a
No hay imagen

American Country Cheese: Cooking With America's Specialty and Farmstead Cheeses

de Chenel, Laura, Siegfried, Linda

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780201196627 / 020119662x
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 2.79
EUR 3.99 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
Addison-Wesley. Used - Very Good. Very Good condition. Good dust jacket. Owner's name on endpage.
Precio
EUR 2.79
EUR 3.99 enviando a
No hay imagen

American Country Cheese: Cooking With America's Specialty and Farmstead Cheeses

de Chenel, Laura; Siegfried, Linda

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Muy bueno
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
First Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780201196627 / 020119662X
Cantidad disponible
1
Librería
La Porte, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.01
EUR 4.99 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
Lebanon, Indiana, U.S.A.: Addison-Wesley, 1989. AW-2. DJ has minimal shelfwear. Flaps tanned at edges. DJ is mylar protected. Book is solid, clean, and bright.. First Edition. Hard Cover. Very Good/Very Good. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall.
Precio
EUR 7.01
EUR 4.99 enviando a
No hay imagen

American Country Cheese

de Chenel, Laura and Siegfried, Linda

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good+ in Very Good dust jacket
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780201196627 / 020119662X
Cantidad disponible
1
Librería
Washburn, Wisconsin, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.54
EUR 5.50 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
New York: Addison-Wesley, 1989. Hardcover. Very Good+ in Very Good dust jacket. Cooking with America's Specialty and Farmstead Cheeses. 266 pages. "Focuses on each cheese maker's history and technique, and on the special qualities of their cheese. Following each profile are recipes." DJ spine sunned. Priority and international shipping may be extra; please inquire.; 8 x 9 1/2
Precio
EUR 6.54
EUR 5.50 enviando a
No hay imagen

American Country Cheese: Cooking With America's Specialty and Farmstead Cheeses

de Chenel, Laura;Siegfried, Linda

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780201196627 / 020119662x
Cantidad disponible
1
Librería
Tolar, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.21
EUR 4.75 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
Massachusetts: Addison Wesley Publishing, 1989. Jacket and boards have only light wear. Pages are clean, text has no markings, binding is sound. . Hard Cover. Very Good/Very Good. 4to - over 9¾" - 12" tall.
Precio
EUR 11.21
EUR 4.75 enviando a
No hay imagen

American Country Cheese: Cooking withAmerica's Specialty and Farmstead Cheeses

de Chenel, Laura, and Linda Siegfried; Evan Jones, foreward

  • Usado
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - F1ne
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Edición
Stated First Printing
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780201196627 / 020119662X
Cantidad disponible
1
Librería
Indianapolis, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.08
EUR 4.00 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
Berkeley: Aris Books, 1989. Book. F1ne. Hardcover. Stated First Printing. (xxi) 266 pages, sepia illustrations, glossary, further information, names and addresses of cheese makers, index; large 8vo, brown coated boards. Fine in a near fine dust jacket.
Precio
EUR 13.08
EUR 4.00 enviando a
No hay imagen

American Country Cheese: Cooking With America's Specialty and Farmstead Cheeses

de Chenel, Laura, Siegfried, Linda

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780201196627 / 020119662x
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.68
EUR 3.99 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
Addison-Wesley. Used - Good. Good condition. Good dust jacket. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Precio
EUR 13.68
EUR 3.99 enviando a
No hay imagen

American Country Cheese: Cooking With America's Specialty and Farmstead Cheeses

de Chenel, Laura, Siegfried, Linda

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780201196627 / 020119662x
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.68
EUR 3.99 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
Addison-Wesley. Used - Very Good. Very Good condition. Very Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp.
Precio
EUR 13.68
EUR 3.99 enviando a
No hay imagen

American Country Cheese

de CHENEL, Laura

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780201196627 / 020119662X
Cantidad disponible
1
Librería
Gloucester City, New Jersey, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.82
EUR 5.00 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
MA: Addison-Wesley Publishing Co, 1989. Hardcover. Very Good/Very Good. First edition. Very good in very good dustwrapper. Book has slight bump in corners of cover, nice, clean copy, dustwrapper has very slight rub of edges of panels, foxing of foredges. Please Note: This book has been transferred to Between the Covers from another database and might not be described to our usual standards. Please inquire for more detailed condition information.
Precio
EUR 16.82
EUR 5.00 enviando a
American Country Cheese: Cooking with America's Specialty and Farmstead Cheeses

American Country Cheese: Cooking with America's Specialty and Farmstead Cheeses

de Chenel, Laura and Linda Siegfried

  • Usado
  • near fine
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Near Fine
Estado de la sobrecubierta
Very Good+
Edición
First Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780201196627 / 020119662x
Cantidad disponible
1
Librería
Newark, New Jersey, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.68
EUR 4.99 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
Reading, MA: Addison-Wesley Publishing, 1989. First Edition. Hardcover. Near Fine/Very Good+. 8vo. xxii, 266 pp. Bound in brown cloth, in illustrated dust jacket. With profiles on thirty American cheese maker's, their history, technique and the unique qualities of their cheese. Includes over 150 recipes, developed by the authors, that showcase the featured cheeses. Near Fine, minor rubbing to extremities, internally clean and bright, in Very Good+ dust jacket with minor wear to extremities. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall.
Precio
EUR 18.68
EUR 4.99 enviando a