ANTICHI SAPORI. Produzione e consumo di alimenti in Piemonte tra protostoria romanità e Medioevo
de Taborelli, Luisa Brecciaroli
- Usado
- near fine
- Tapa blanda
- First
- Estado
- Near Fine
- ISBN 10
- 8842213705
- ISBN 13
- 9788842213703
- Librería
-
emeryville, California, United States
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Sobre este artículo
Umberto Allemandi & C.. Near Fine. 2005. First Edition. Softcover. 8842213705 . Near Fine paperback with stiff card covers. 83 pages, unmarked. ; OVR92; 8vo 8" - 9" tall; 83 pages .
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Detalles
- Librería
- m.l. granlund - bookseller (US)
- Inventario del vendedor #
- 37437
- Título
- ANTICHI SAPORI. Produzione e consumo di alimenti in Piemonte tra protostoria romanità e Medioevo
- Autor
- Taborelli, Luisa Brecciaroli
- Formato/Encuadernación
- Softcover
- Estado del libro
- Usado - Near Fine
- Edición
- First Edition
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 8842213705
- ISBN 13
- 9788842213703
- Editorial
- Umberto Allemandi & C.
- Fecha de publicación
- 2005
- Palabras clave
- 8842213705
- Catálogos del vendedor
- Archaeology;
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Glosario
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- In book collecting, the first edition is the earliest published form of a book. A book may have more than one first edition in...
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