The Art of Cooking: Volume 2
de Pepin, Jacques
- Usado
- Estado
- Ver descripción
- ISBN 10
- 0394546598
- ISBN 13
- 9780394546599
- Librería
-
Melbourne, Victoria, Australia
2 copias disponibles en esta librería
(Puedes añadir más en el área de pago.)
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
New York, USA: Alfred A Knopf, 1988. Second-hand hardcover. Pepin, Jacques. The Art of Cooking: Volume 2. Alfred A Knopf: New York, USA 1988. 4to HC 357pp. (photographs by Tom Hopkins) VG/VG- spine lightly faded; small rep tear to dj
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Books for Cooks (AU)
- Inventario del vendedor #
- 9780394546598-1
- Título
- The Art of Cooking: Volume 2
- Autor
- Pepin, Jacques
- Formato/Encuadernación
- Second-hand hardcover
- Estado del libro
- Usado
- Cantidad disponible
- 2
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 0394546598
- ISBN 13
- 9780394546599
- Editorial
- Alfred A Knopf
- Lugar de publicación
- New York, USA
- Fecha de publicación
- 1988
- Catálogos del vendedor
- Professional & Business;
Términos de venta
Books for Cooks
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
Books for Cooks
Miembro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria
Sobre Books for Cooks
Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- Spine
- The outer portion of a book which covers the actual binding. The spine usually faces outward when a book is placed on a shelf....