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Basic Hotel and Restaurant Accounting
de Raymond Cote
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Bien
- ISBN 10
- 0866122834
- ISBN 13
- 9780866122832
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
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Sobre este artículo
Educational Institute of the American Hotel & Motel Association, 2006. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Sinopsis
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Detalles
- Librería
- ThriftBooks (US)
- Inventario del vendedor #
- G0866122834I3N00
- Título
- Basic Hotel and Restaurant Accounting
- Autor
- Raymond Cote
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Cantidad disponible
- 2
- ISBN 10
- 0866122834
- ISBN 13
- 9780866122832
- Editorial
- Educational Institute of the American Hotel & Motel Association
- Lugar de publicación
- U.s.a.
- Fecha de publicación
- 2006
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