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Beer
de Bamforth, Charles
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10
- 0306457970
- ISBN 13
- 9780306457975
- Librería
-
bryantown, Maryland, United States
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Sobre este artículo
Sinopsis
Foreword, Doug MuhlemanIntroduction1. From Babylon to Busch: The World of Beer and Breweries2. Grain to Glass: The Basics of Malting and Brewing3. Eyes, Nose, and Throat: The Quality of Beer4. The Soul of Beer: Malt5. The Wicked and Pernicious Weed: Hops6. Cooking and Chilling: The Brewhouse7. Goddisgoode: Yeast and Fermentation8. Refining Matters: Downstream Processing9. Measure for Measure: How Beer is Analyzed10. To the Future: Malting and Brewing in Years to ComeAppendix: Some Scientific PrinciplesGlossaryNotesFurther ReadingIndex
Reseñas
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Detalles
- Librería
- EKER Books
(US)
- Inventario del vendedor #
- mon0000067604
- Título
- Beer
- Autor
- Bamforth, Charles
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 0306457970
- ISBN 13
- 9780306457975
- Editorial
- Da Capo Press
- Fecha de publicación
- 3/21/1998 12:00:01 A
- Tamaño
- 0.9000 in x 9.0000 in x 6.2000 i
- Catálogos del vendedor
- Book;
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- 1.2000 lb
Términos de venta
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Glosario
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- New
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