Bergh's International Annual Digest of Gastronomy '93-'94 : All About Cookery & Wine
de Bergh, Sven-Erik (editor); Board, Kjersh (translator); Theurer, Pamela D. (translator); Darzel, Nancy (translator)
- Usado
- Aceptable
- Tapa blanda
- Estado
- Fine /No Jacket as Issued
- ISBN 10
- 0930267370
- ISBN 13
- 9780930267377
- Librería
-
San Diego, California, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
New York, NY, U.S.A.: Bergh Publishing, Incorporated. Size: 8vo - over 7¾" - 9¾" tall . Fine. Wraps. 1993.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- wmburgettbooks & collectibles (US)
- Inventario del vendedor #
- 001076
- Título
- Bergh's International Annual Digest of Gastronomy '93-'94 : All About Cookery & Wine
- Autor
- Bergh, Sven-Erik (editor); Board, Kjersh (translator); Theurer, Pamela D. (translator); Darzel, Nancy (translator)
- Formato/Encuadernación
- Wraps
- Estado del libro
- Usado - Fine
- Estado de la sobrecubierta
- No Jacket as Issued
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 0930267370
- ISBN 13
- 9780930267377
- Editorial
- Bergh Publishing, Incorporated
- Lugar de publicación
- New York, NY, U.S.A.
- Fecha de publicación
- 1993
- Palabras clave
- COOKERY GASTRONOMY WINE MAKING TECHNOLOGY FOOD INDUSTRY SCIENCE COOKING GENERAL BEVERAGES SPIRITS
Términos de venta
wmburgettbooks & collectibles
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
wmburgettbooks & collectibles
Miembro de Biblio desde 2010
San Diego, California
Sobre wmburgettbooks & collectibles
rare; out of print; all subjects; collectibles
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- Fine
- A book in fine condition exhibits no flaws. A fine condition book closely approaches As New condition, but may lack the...