Best Recipes of Michigan Inns and Restaurants
de Guthrie, Margaret E., Compiled and Edited By
- Usado
- Tapa blanda
- First
- Estado
- Very Good-
- ISBN 10
- 0942495020
- ISBN 13
- 9780942495027
- Librería
-
Hardwick, Massachusetts, United States
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Sobre este artículo
Amherst, Wisconsin: Palmer Publications, Inc., 1987 Very Good- Cover laminate starting to peel around cover margins; otherwise clean and tight with light cover edgewear.
Reseñas
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Detalles
- Librería
- The Curiosity Book Shop (US)
- Inventario del vendedor #
- 11182
- Título
- Best Recipes of Michigan Inns and Restaurants
- Autor
- Guthrie, Margaret E., Compiled and Edited By
- Formato/Encuadernación
- Soft cover
- Estado del libro
- Usado - Very Good-
- Cantidad disponible
- 1
- Edición
- First Edition
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 0942495020
- ISBN 13
- 9780942495027
- Editorial
- Palmer Publications, Inc.
- Lugar de publicación
- Amherst, Wisconsin
- Fecha de publicación
- 1987
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Sobre el vendedor
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Sobre The Curiosity Book Shop
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