Descripción:
Hardback. Very Good.
Bockus Gastroenterology de Henry L. Bockus et J.E. Berk - 1985
de Henry L. Bockus et J.E. Berk
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
![Bockus Gastroenterology de Henry L. Bockus et J.E. Berk - 1985](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/717/326/1439326717.0.m.jpg)
Bockus Gastroenterology
de Henry L. Bockus et J.E. Berk
- Usado
- Bien
- Tapa dura
W B Saunders Co Ltd, 1985. Hardcover. Good. Former library book. Soiling on the side. Different cover. Edition 1985. Tome 6. Ammareal gives back up to 15% of this book's net price to charity organizations.
-
Librería
AMMAREAL
(FR)
- Formato/Encuadernación Tapa dura
- Estado del libro Usado - Good
- Cantidad disponible 1
- Encuadernación Tapa dura
- ISBN 10 0721617832
- ISBN 13 9780721617831
- Editorial W B Saunders Co Ltd
- Fecha de publicación 1985
Tenemos 2 ejemplares disponibles a partir de EUR 5.62.
![Bockus Gastroenterology: v. 6](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/071/822/1557822071.0.m.jpg)
Bockus Gastroenterology: v. 6
de Bockus, Henry L
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780721617831 / 0721617832
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
- Precio
-
EUR 5.62EUR 8.57 enviando a
Mostrar detalles
Precio
EUR 5.62
EUR 8.57
enviando a
![No hay imagen](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Bockus Gastroenterology Bockus, Henry L. and Berk, J.E.
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Usado
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780721617831 / 0721617832
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Maritime Quarter, Swansea, United Kingdom
- Precio
-
EUR 140.19EUR 45.95 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
In overall good condition, no pages missing. Shipping can take between 2-6weeks for international deliveries. Hardback copies may or may not have dust jackets, please get in contact for more information.
Precio
EUR 140.19
EUR 45.95
enviando a