The Boston cooking-school cook book
de Farmer, Fannie Merritt, and Perkins, Wilma Lord
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Good. No dust jacket. Pages show light age browning./Text on lining-papers. Edited by Wilma Lord Perkins. cf. Pref. to the new ed.
- Librería
-
Bremerton, Washington, United States
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Sobre este artículo
Boston: Little, Brown, and company, 1937. New ed., completely rev.. Hard cover. Good. No dust jacket. Pages show light age browning./Text on lining-papers. Edited by Wilma Lord Perkins. cf. Pref. to the new ed.. xiii, 838 p. front., illus. 21 cm. Includes Illustrations.
Reseñas
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Detalles
- Librería
- The Antiquarian (US)
- Inventario del vendedor #
- Alibris.0002178
- Título
- The Boston cooking-school cook book
- Autor
- Farmer, Fannie Merritt, and Perkins, Wilma Lord
- Formato/Encuadernación
- Hard cover
- Estado del libro
- Usado - Good. No dust jacket. Pages show light age browning.
- Estado de la sobrecubierta
- Text on lining-papers. Edited by Wilma Lord Perkins. cf. Pref. to the new ed.
- Cantidad disponible
- 1
- Edición
- New ed., completely rev.
- Encuadernación
- Tapa dura
- Editorial
- Little, Brown, and company
- Lugar de publicación
- Boston
- Fecha de publicación
- 1937
Términos de venta
The Antiquarian
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