Cheese Stands Alone: Guide to Home Cheesemaking
de Joyce Wells
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Muy bueno
- ISBN 10
- 0888390041
- ISBN 13
- 9780888390042
- Librería
-
WESTBANK, British Columbia, Canada
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Hancock House Pub Ltd, 1978. Soft cover. Very Good. 8vo - over 7¾ - 9¾" tall. A tight, clean and unmarked copy. As a long term employee woth a North West cheese manufacturer, author Joyce Wells shares her expertise and experiences for home cheese making.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- MAD HATTER BOOKSTORE (CA)
- Inventario del vendedor #
- 008405
- Título
- Cheese Stands Alone: Guide to Home Cheesemaking
- Autor
- Joyce Wells
- Formato/Encuadernación
- Soft cover
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 0888390041
- ISBN 13
- 9780888390042
- Editorial
- Hancock House Pub Ltd
- Lugar de publicación
- Blaine, Washington, U.s.a.
- Fecha de publicación
- 1978
- Páginas
- 142
- Size
- 8vo - over 7¾ - 9¾" tall
Términos de venta
MAD HATTER BOOKSTORE
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
MAD HATTER BOOKSTORE
Miembro de Biblio desde 2019
WESTBANK, British Columbia
Sobre MAD HATTER BOOKSTORE
Established 1983. All genres of used books.