![Clueless in the Kitchen: Cooking for Beginners](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/333/859/9781770859333.IN.0.m.jpg)
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Clueless in the Kitchen: Cooking for Beginners
de Raab, Evelyn
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Muy bueno
- ISBN 10
- 1770859330
- ISBN 13
- 9781770859333
- Librería
-
Simi Valley, California, United States
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Sobre este artículo
Firefly Books, 2017-07-30. Paperback. Very Good. 0.7500 8.4300 5.8700.
Reseñas
El Jul 23 2012, Meekamouse dijo:
I absolutely love this book because of the humor and reality she shows in knowing her readers. I love having this book because no matter what is in my kitchen she has a recipe for it. I have yet to go hungry because I feel confident stepping into the kitchen now. The best part would be all the instructions she gives in the start of the book. Like how to defrost a freezer or what to have in a kitchen.
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Detalles
- Librería
- Schwabe Books
(US)
- Inventario del vendedor #
- mon0001776293
- Título
- Clueless in the Kitchen: Cooking for Beginners
- Autor
- Raab, Evelyn
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Cantidad disponible
- 2
- ISBN 10
- 1770859330
- ISBN 13
- 9781770859333
- Editorial
- Firefly Books
- Fecha de publicación
- 2017-07-30
- Tamaño
- 0.7500 8.4300 5.8700
- Catálogos del vendedor
- Book;
- X weight
- 0.7900 lb
- Product_type
- Books
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Sobre el vendedor
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