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Conceptualizing Society de Adam Kuper

de Adam Kuper

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Conceptualizing Society de Adam Kuper
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Conceptualizing Society

de Adam Kuper

  • Nuevo
  • Tapa dura
Hard Cover. New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; The first collection of papers taken from the first conference of the EASA, discussing the various models at the disposal of the modern ethnographer. Offers a lively account of the state of general theory in social anthropology today.

Tenemos 2 ejemplares disponibles a partir de EUR 162.25.

Conceptualizing Society
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Conceptualizing Society

de Adam Kuper

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780415061247 / 0415061245
Cantidad disponible
1
Librería
Southport, Merseyside, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 162.25
EUR 9.95 enviando a

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Descripción:
Hardback. New. The first collection of papers taken from the first conference of the EASA, discussing the various models at the disposal of the modern ethnographer. Offers a lively account of the state of general theory in social anthropology today.
Precio
EUR 162.25
EUR 9.95 enviando a
Conceptualizing Society
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Conceptualizing Society

de Kuper, Adam (Edited by)

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780415061247 / 0415061245
Cantidad disponible
2
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 192.04
EUR 10.00 enviando a

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Descripción:
Routledge, 1992. Hardcover. New. 1st edition. 164 pages. 9.00x6.00x0.75 inches.
Precio
EUR 192.04
EUR 10.00 enviando a