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A Concise Encyclopaedia of Gastronomy-Section 1 Sauces
de Andre L. Simon, (ed)
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Muy bueno
- Librería
-
Novato, California, United States
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Sobre este artículo
The Wine and Food Society, 1947. Softcover. Very Good. in x in x in. Reprint edition, 1947. Previous price inked in upper corner of cover. No other markings in book. Binding is fine.
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Detalles
- Librería
- Orca Knowledge Systems Inc.
(US)
- Inventario del vendedor #
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- Título
- A Concise Encyclopaedia of Gastronomy-Section 1 Sauces
- Autor
- Andre L. Simon, (ed)
- Formato/Encuadernación
- Softcover
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa blanda
- Editorial
- The Wine and Food Society
- Fecha de publicación
- 1947
- Tamaño
- in x in x in
- Peso
- 0.04 libras
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