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Cooking at cooktique: Over 200 international food classics from a teaching kitchen
de Lehrer, Silvia
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Good
- ISBN 10
- 038518168X
- ISBN 13
- 9780385181686
- Librería
-
Simi Valley, California, United States
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Sobre este artículo
Doubleday, 1984T. hardcover. Good. 1.4173 9.2126 6.1417. First edition, inscribed by the author. Ex-library book with stamps/ stickers.\r\n
Reseñas
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Detalles
- Librería
- Schwabe Books (US)
- Inventario del vendedor #
- mon0003294501
- Título
- Cooking at cooktique: Over 200 international food classics from a teaching kitchen
- Autor
- Lehrer, Silvia
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Good
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 038518168X
- ISBN 13
- 9780385181686
- Editorial
- Doubleday
- Lugar de publicación
- New York
- Fecha de publicación
- 1984T
- Tamaño
- 1.4173 9.2126 6.1417
- Catálogos del vendedor
- Book;
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- 1.9000 lb
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- First Edition
- In book collecting, the first edition is the earliest published form of a book. A book may have more than one first edition in...
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- When a book is described as being inscribed, it indicates that a short note written by the author or a previous owner has been...