Credit to the Chef the best recipes from over sixty top Australian restaurants
- Usado
- very good
- Tapa dura
- First
- Estado
- Very Good
- Librería
-
SEFTON, New South Wales, Australia
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Australia, : Methuen, 1980. 1st Edition . Hardcover. Very Good. 4to - over 9¾ - 12" tall. Small quarto size, colour photos, no inscr. Laminated cover.
Reseñas
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Detalles
- Librería
- BOB VINNICOMBE (AU)
- Inventario del vendedor #
- 005596
- Título
- Credit to the Chef the best recipes from over sixty top Australian restaurants
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Very Good
- Cantidad disponible
- 1
- Edición
- 1st Edition
- Editorial
- Methuen
- Lugar de publicación
- Australia,
- Fecha de publicación
- 1980
- Páginas
- 135
- Tamaño
- 4to - over 9¾ - 12" tall
- Peso
- 3.53 libras
- Palabras clave
- COOKING BOOK COOKERY , recipes
- Catálogos del vendedor
- Cookery Books;
Términos de venta
BOB VINNICOMBE
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Sobre el vendedor
BOB VINNICOMBE
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SEFTON, New South Wales
Sobre BOB VINNICOMBE
All kinds of books but in particular car, truck and motorcycle workshop manuals and books about cars and motorbikes. Also Australiana and Australian local histories.
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