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Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook de Berolzheimer, Ruth (editor); Culinary Arts Institute - 1948

de Berolzheimer, Ruth (editor); Culinary Arts Institute

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Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook

de Berolzheimer, Ruth (editor); Culinary Arts Institute

  • Usado
  • Tapa dura
Chicago, New York: Culinary Arts Institute; Grosset & Dunlap (distributed by), 1948. Hardcover. Very good copy. No dust jacket. Light soil and shelf rubbing to cloth with some fraying at corners especially head and foot of spine; rolled spine though binding is in tact; pages are clean and free of pen and highlights; a charming, well-loved copy.. Octavo in yellow cloth with black dots; illus. paste-down and end papers; illus. (some color); 966 p., 23 cm.

  • Librería Independent bookstores US (US)
  • Formato/Encuadernación Tapa dura
  • Estado del libro Usado - Very good copy. No dust jacket. Light soil and shelf rubbing to cloth with some fraying at corners especially head and foot of s
  • Cantidad disponible 1
  • Encuadernación Tapa dura
  • Editorial Culinary Arts Institute; Grosset & Dunlap (distributed by)
  • Lugar de publicación Chicago, New York
  • Fecha de publicación 1948
  • Palabras clave Cooking, American, Food

Tenemos 6 ejemplares disponibles a partir de EUR 11.28.

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Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook

de Berolzheimer, Ruth (editor)

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Acceptable
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.28

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Descripción:
Grosset & Dunlap, 1966. Hardcover. Acceptable. Missing dust jacket; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 11.28
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Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook

de Ruth Berolzheimer

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
UsedAcceptable
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Skokie, Illinois, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.58

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Descripción:
UsedAcceptable. Loose spine/text!! There is light highlighting or handwriting throughout the book. The pages are sun faded and slightly yellowing The dust jacket is missing. This is a hardcover copy There is staining on the text block edges The front hinge is split the webbing is showing but all pages are intact The back hinge is split the webbing is showing but all pages are intact The book is slightly cocked There are some tears on the corners of the spine but doesn't effect biding Fast Shipping - Each order powers our free bookstore in Chicago and sending books to Africa!
Precio
EUR 18.58
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Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook

de Ruth Berolzheimer

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Acceptable
Edición
Revised Edition
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.04

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Descripción:
Grosset & Dunlap, 1966. Revised Edition. Hardcover. Acceptable. Missing dust jacket; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket missing. Revised edition. Cover and binding are worn but intact. A reading copy in fair condition. A few pages earmarked with paperclips. Secure packaging for safe delivery.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 32.04
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Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook

de RUTH BEROLZHEIMER

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Marietta, Georgia, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 47.11

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Descripción:
Culinary Arts, January 1948. Hardcover. Used. Slightly loose binding/hinges--beginning to separate, but still intact, but overall, good condition Hardcover
Precio
EUR 47.11
Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook.

Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook.

de Berolzheimer, Ruth

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Fine copy.
Edición
New revised edition.
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Fair Oaks, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 51.84

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Descripción:
Chicago.: Culinary Arts Institute., 1968.. New revised edition.. Decorated red cover hard cover.. Fine copy. . Octavo.. Illustrated. Appetizers on end papers. Important reference work. Very scarce in this condition.
Precio
EUR 51.84
Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Culinary Arts Institute Encyclopedia Cookbook

de Berolzheimer, Ruth (Author)

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
New
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780399513886 / 0399513884
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 44.87

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Descripción:
Perigee Trade, 1988. Paperback. New. reprint edition. 1040 pages. 8.75x6.00x2.00 inches.
Precio
EUR 44.87