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Ensuring Safe Food: From Production to Consumption
de Committee to Ensure Safe Food from Production to Consumption,Institute of Medicine,Board on Agriculture,Institute of Medicine and National Research Council
- Usado
- very good
- Tapa blanda
- Estado
- Very Good
- ISBN 10
- 0309065593
- ISBN 13
- 9780309065597
- Librería
-
Simi Valley, California, United States
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Sobre este artículo
National Academies Press, 1998-09-19. Paperback. Very Good. 0.5118 8.9606 5.9488.
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Detalles
- Librería
- Schwabe Books (US)
- Inventario del vendedor #
- mon0003151463
- Título
- Ensuring Safe Food: From Production to Consumption
- Autor
- Committee to Ensure Safe Food from Production to Consumption,Institute of Medicine,Board on Agriculture,Institute of Medicine and National Research Council
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Usado - Very Good
- Cantidad disponible
- 5
- ISBN 10
- 0309065593
- ISBN 13
- 9780309065597
- Editorial
- National Academies Press
- Lugar de publicación
- Washington, D.c.
- Fecha de publicación
- 1998-09-19
- Tamaño
- 0.5118 8.9606 5.9488
- Catálogos del vendedor
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