Escoffier, Master Chef
de Sanger, Marjory Bartlett
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- First
- Estado
- Aceptable/Very Good
- ISBN 10
- 0374322279
- ISBN 13
- 9780374322274
- Librería
-
Burlington, Ontario, Canada
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Sobre este artículo
Farrar Straus Giroux, 1976. 1st Edition . Hardcover. Fine/Very Good. 8vo - over 7¾ - 9¾" tall. pgs.214 with index clean tight copy with sunning to d/j spine and slight edge and corner wear small nick on front hinge in the middle
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Detalles
- Librería
- Booked Experiences (CA)
- Inventario del vendedor #
- 286340
- Título
- Escoffier, Master Chef
- Autor
- Sanger, Marjory Bartlett
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Aceptable
- Estado de la sobrecubierta
- Very Good
- Cantidad disponible
- 1
- Edición
- 1st Edition
- ISBN 10
- 0374322279
- ISBN 13
- 9780374322274
- Editorial
- Farrar Straus Giroux
- Lugar de publicación
- Ny
- Fecha de publicación
- 1976
- Páginas
- 214
- Tamaño
- 8vo - over 7¾ - 9¾
Términos de venta
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Sobre el vendedor
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Sobre Booked Experiences
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- Spine
- The outer portion of a book which covers the actual binding. The spine usually faces outward when a book is placed on a shelf....
- Hinge
- The portion of the book closest to the spine that allows the book to be opened and closed.
- Tight
- Used to mean that the binding of a book has not been overly loosened by frequent use.