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Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants : Fifty-Seventh Report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- New
- ISBN 10
- 9241209097
- ISBN 13
- 9789241209090
- Librería
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horton, Berkshire, United Kingdom
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Sobre este artículo
2002 World Health Organization, Geneva. 2002., 8vo, paperback A BRAND NEW BOOK UNUSED. Full refund if not satisfied. 24 hour despatch
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Detalles
- Librería
- D2D Books (GB)
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- d117
- Título
- Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants : Fifty-Seventh Report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- Formato/Encuadernación
- Soft cover
- Estado del libro
- Nuevo New
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 9241209097
- ISBN 13
- 9789241209090
- Editorial
- World Health Organization
- Fecha de publicación
- 2002
- Palabras clave
- FLAVORING ESSENCES FOOD ADDITIVES
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