Food City: Four Centuries of Food-Making in New York
de Joy Santlofer
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used - Like New
- ISBN 10
- 0393076393
- ISBN 13
- 9780393076394
- Librería
-
Chicago, Illinois, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Norton. Used - Like New. Fine. Hardcover with pictorial boards. 2017. Originally published at $28.95.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Powell's Bookstores Chicago (US)
- Inventario del vendedor #
- W106307
- Título
- Food City: Four Centuries of Food-Making in New York
- Autor
- Joy Santlofer
- Estado del libro
- Nuevo
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 0393076393
- ISBN 13
- 9780393076394
- Editorial
- Norton
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 2016-11
Términos de venta
Powell's Bookstores Chicago
All orders subject to previous sale. Domestic Standard ships USPS Bound Printed Matter; Domestic Expedited ships UPS Ground; International ships via Air courier. All orders over $200.00 upgraded to UPS Ground without additional charge.
Sobre el vendedor
Powell's Bookstores Chicago
Miembro de Biblio desde 2005
Chicago, Illinois
Sobre Powell's Bookstores Chicago
Used, rare and out-of-print titles, specializing in academic and scholarly books. Independent bookstores in Chicago since 1970
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen: