![Food Plants of the World – Identification, Culinary Uses and Nutritional Value](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/303/241/9781789241303.IN.0.m.jpg)
![Food Plants of the World – Identification, Culinary Uses and Nutritional Value](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/303/241/9781789241303.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Food Plants of the World – Identification, Culinary Uses and Nutritional Value
de Van Wyk, Ben-Erik
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10
- 1789241308
- ISBN 13
- 9781789241303
- Librería
-
Exeter, Devon, United Kingdom
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Cab Intl, 2019. Hardcover. New. revised edition. 520 pages. 9.75x6.75x1.50 inches.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Revaluation Books
(GB)
- Inventario del vendedor #
- __1789241308
- Título
- Food Plants of the World – Identification, Culinary Uses and Nutritional Value
- Autor
- Van Wyk, Ben-Erik
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 1789241308
- ISBN 13
- 9781789241303
- Editorial
- Cab Intl
- Fecha de publicación
- 2019
Términos de venta
Revaluation Books
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
Revaluation Books
Miembro de Biblio desde 2020
Exeter, Devon
Sobre Revaluation Books
General bookseller of both fiction and non-fiction.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- New
- A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...