Descripción:
Equinox Publishing, 2001. 1st. hardcover. New. 8x6x1.
The French Cook: Englished by I.D.G., 1653 (Southover Press Historic Cookery & Housekeeping) de Francois Pierre La Varenne, Philip Hyman (Introduction), Mary Hyman (Introduction) - 2001-01-01
de Francois Pierre La Varenne, Philip Hyman (Introduction), Mary Hyman (Introduction)
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The French Cook: Englished by I.D.G., 1653 (Southover Press Historic Cookery & Housekeeping)
de Francois Pierre La Varenne, Philip Hyman (Introduction), Mary Hyman (Introduction)
- Usado
- Tapa dura
Equinox Publishing, 2001-01-01. Hardcover. Used:Good.
- Librería Ergodebooks (US)
- Formato/Encuadernación Tapa dura
- Estado del libro Used:Good
- Cantidad disponible 1
- Encuadernación Tapa dura
- ISBN 10 1870962176
- ISBN 13 9781870962179
- Editorial Equinox Publishing
- Fecha de publicación 2001-01-01
Tenemos 7 ejemplares disponibles a partir de EUR 37.18.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
French Cook
de La Varenne, Francois Pierre
- Nuevo
- Tapa dura
- First
- Estado
- Nuevo
- Edición
- 1st
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781870962179 / 1870962176
- Cantidad disponible
- 11
- Librería
-
Bristol, Connecticut, United States
- Precio
-
EUR 37.18EUR 3.99 enviando a
Mostrar detalles
Precio
EUR 37.18
EUR 3.99
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The French Cook
de LA Varenne, Francois Pierre/ Hyman, Philip (Introduction by)/ Hyman, Mary (Introduction by)
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781870962179 / 1870962176
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Exeter, Devon, United Kingdom
- Precio
-
EUR 30.92EUR 10.00 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Southover Pr, 2001. Hardcover. New. 261 pages. 9.00x6.00x1.25 inches.
Precio
EUR 30.92
EUR 10.00
enviando a
The French Cook
de Pierre Francois La Varenne
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781870962179 / 1870962176
- Cantidad disponible
- 10
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
- Precio
-
EUR 31.33EUR 9.95 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Hardback. New. "The French Cook, 1651", is the most important cookery book of the 17th century. It was the first recipe book to receive international acclaim, and European cookery was changed, through its influence, for many centuries to come.
Precio
EUR 31.33
EUR 9.95
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The French Cook (Southover Press Historic Cookery & Housekeeping)
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781870962179 / 1870962176
- Cantidad disponible
- 3
- Librería
-
Woodside, New York, United States
- Precio
-
EUR 40.03EUR 3.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
. Hardback. New.
Precio
EUR 40.03
EUR 3.99
enviando a
THE FRENCH COOK, 1651
de La Varenne, Francois Pierre. (Hyman, Philip & Mary. Introduction)
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781870962179 / 1870962176
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Stratford upon Avon, United Kingdom
- Precio
-
EUR 17.85EUR 25.00 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Southover Press. New in New dust jacket. 2001. Hardcover. New hardback copies at a reduced price; published £22.00. ; Francois Pierre La Varenne's cookery book. The foundation of classic French cuisine, changing European cookery for centuries to come. This edition translated in 1653 from the second edition of 1652. With New Introduction. ; 261 pages .
Precio
EUR 17.85
EUR 25.00
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The French Cook: Englished by I.D.G., 1653 (Southover Press Historic Cookery and Housekeeping)
de Francois Pierre La Varenne
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781870962179 / 1870962176
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 59.98Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 59.98
Envío gratuito a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The French Cook (Southover Press Historic Cookery and Housekeeping)
de Francois Pierre La Varenne; Philip Hyman [Introduction]; Mary Hyman [Introduction];
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781870962179 / 1870962176
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
San Diego, California, United States
- Precio
-
EUR 129.73EUR 5.45 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Southover Press, 2001-01-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 129.73
EUR 5.45
enviando a