Descripción:
Heinemann, 1968. 2nd. Hardcover. Good/Fair. jacket is rubbed, chipped and damp stained. edge wear on boards. foxing, tape residue and marks. a heavy copy, may require extra postage unless posted within South Africa. fairly good copy.[SK]. Our orders are shipped using tracked courier delivery services.
A Guide to Modern Cookery de Escoffier, G. A
de Escoffier, G. A
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
A Guide to Modern Cookery
de Escoffier, G. A
- Usado
- Bien
- Tapa dura
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
- Librería Bonita (US)
- Formato/Encuadernación Tapa dura
- Estado del libro Usado - Good
- Cantidad disponible 1
- Encuadernación Tapa dura
- ISBN 10 0434239003
- ISBN 13 9780434239009
Tenemos 2 ejemplares disponibles a partir de EUR 6.52.
A Guide to Modern Cookery
de Escoffier, G. A
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Estado de la sobrecubierta
- Fair
- Edición
- 2nd
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780434239009 / 0434239003
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Johannesburg, South Africa
- Precio
-
EUR 6.52EUR 22.00 enviando a
Mostrar detalles
Precio
EUR 6.52
EUR 22.00
enviando a
A Guide to Modern Cookery
de Escoffier, Auguste
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Very Good+
- Edición
- 8th Impression
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780434239009 / 0434239003
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Kingscliff, New South Wales, Australia
- Precio
-
EUR 27.86EUR 37.80 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
London: Heinemann. Very Good+. 1977. 8th Impression. Hardcover. 0434239003 . Edges lightly foxed, endpapers more so. Previous owner's name. One small annotation. Jacket blurb adhered to front pastedown ; 8vo 8" - 9" tall; 840 pages .
Precio
EUR 27.86
EUR 37.80
enviando a