Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Have Fork Will Travel: A Practical Handbook for Food & Drink Tourism Professionals
de Erik Wolf; et al (text)
- Usado
- good
- Tapa blanda
- Estado
- Good
- ISBN 10
- 1490533990
- ISBN 13
- 9781490533995
- Librería
-
Paris, France
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Portland: World Food Travel Association, 2014. Paperback Quarto. Paperback. Good. wraps, 533 pp, stain to front cover, some early pages and fore edge
Standard shipping (no tracking) / Priority (with tracking) / Custom quote for large or heavy orders.
Standard shipping (no tracking) / Priority (with tracking) / Custom quote for large or heavy orders.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- San Francisco Book Company (FR)
- Inventario del vendedor #
- 80572
- Título
- Have Fork Will Travel: A Practical Handbook for Food & Drink Tourism Professionals
- Autor
- Erik Wolf; et al (text)
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Usado - Good
- Cantidad disponible
- 1
- Edición
- Paperback Quarto
- ISBN 10
- 1490533990
- ISBN 13
- 9781490533995
- Editorial
- World Food Travel Association
- Lugar de publicación
- Portland
- Fecha de publicación
- 2014
Términos de venta
San Francisco Book Company
30 day return guarantee, with full refund including shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
San Francisco Book Company
Miembro de Biblio desde 2008
Paris
Sobre San Francisco Book Company
A general used English language bookstore on the Left Bank in Paris
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- Quarto
- The term quarto is used to describe a page or book size. A printed sheet is made with four pages of text on each side, and the...