Introduction to Culinary Arts by The Culinary Institute of America (2007) Hardcover
de Culinary Institute of America
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- Estado
- Aceptable
- ISBN 10
- 0131171402
- ISBN 13
- 9780131171404
- Librería
-
Lauderdale Lakes, Florida, United States
3 copias disponibles en esta librería
(Puedes añadir más en el área de pago.)
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Pearson Prentice Hall, 2007. hardcover. Acceptable. The corner worn. books in acceptable condition. May have little to No writing/marks. 21/3!!!FAST SHIPPING IN PADDED ENVELOPE!!! FREE TRACKING!!!
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Taha Shop (US)
- Inventario del vendedor #
- 2403280022
- Título
- Introduction to Culinary Arts by The Culinary Institute of America (2007) Hardcover
- Autor
- Culinary Institute of America
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Aceptable
- Cantidad disponible
- 3
- ISBN 10
- 0131171402
- ISBN 13
- 9780131171404
- Editorial
- Pearson Prentice Hall
- Lugar de publicación
- Philadelphia, Pa, U.s.a.
- Fecha de publicación
- 2007
Términos de venta
Taha Shop
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
Taha Shop
Miembro de Biblio desde 2016
Lauderdale Lakes, Florida
Sobre Taha Shop
Taha Shop since 2011. We handle Multiple copies of Textbooks, Art books
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- Acceptable
- A non-traditional book condition description that generally refers to a book in readable condition, although no standard exists...