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Italian Food Made Easy: The Step-by-step Guide to Italian Cooking.

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Italian Food Made Easy: The Step-by-step Guide to Italian Cooking.

de Watch It... Do It

  • Usado
  • as new
  • Tapa blanda
  • First
Estado
As NEW
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Sobre este artículo

NP:: Williams Media,, 2007. First edition. Paperback. As NEW. 2 DVDs and Book in a boxset. 16:9 Widescreen. Region 0. PAL. Unopened.

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Detalles

Librería
Primrose Hill Books GB (GB)
Inventario del vendedor #
21545
Título
Italian Food Made Easy: The Step-by-step Guide to Italian Cooking.
Autor
Watch It... Do It
Formato/Encuadernación
Tapa blanda
Estado del libro
Nuevo As NEW
Edición
First edition
Editorial
Williams Media,
Lugar de publicación
NP:
Fecha de publicación
2007
Catálogos del vendedor
Cookbooks and Entertaining;

Términos de venta

Primrose Hill Books

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Sobre el vendedor

Primrose Hill Books

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2005
London

Sobre Primrose Hill Books

One of London's leading independent bookshops offering a range of new and second-hand books with excellent service.

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

New
A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...
First Edition
In book collecting, the first edition is the earliest published form of a book. A book may have more than one first edition in...
Unopened
A state in which all or some of the pages of a book have not been separated from the adjacent pages, caused by a traditional...
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