Kansha: celebrating Japan's vegan & .
de Andoh, Elizabeth
- Usado
- Estado
- Ver descripción
- ISBN 10
- 1580089550
- ISBN 13
- 9781580089555
- Librería
-
Melbourne, Victoria, Australia
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Andoh, Elizabeth. Kansha: celebrating Japan's vegan & vegetarian traditions. (5th Imp) Ten Speed Press: Berkeley, CA USA 2010. 4to (245x245mm) pict dj, purple bds vii,[1],296pp. (photography by Leigh Beisch) Near Fine
Sinopsis
ELIZABETH ANDOH is the American authority on Japanese cuisine. She has made Japan her home since 1967 and divides her time between Tokyo and Osaka, directing a culinary program called A Taste of Culture. Her book Washoku won the 2006 IACP Jane Grigson award for distinguished scholarship in food writing and was nominated for a James Beard Award.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Books for Cooks (AU)
- Inventario del vendedor #
- 9781580089555-1
- Título
- Kansha: celebrating Japan's vegan & .
- Autor
- Andoh, Elizabeth
- Formato/Encuadernación
- Second-hand hardcover
- Estado del libro
- Usado
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Hardback
- ISBN 10
- 1580089550
- ISBN 13
- 9781580089555
- Editorial
- Ten Speed Press
- Lugar de publicación
- Berkeley, CA USA
- Fecha de publicación
- 2010
- Catálogos del vendedor
- Regional Cooking;
Términos de venta
Books for Cooks
Sobre el vendedor
Books for Cooks
Sobre Books for Cooks
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- BDS
- Common term for the covers of a hardbound book. The term 'boards' refers to the thick cardboard under the paper or cloth...