Ir al contenido

Kansha: celebrating Japan's vegan & .

Kansha: celebrating Japan's vegan & .

Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Ver a tamaño completo.

Kansha: celebrating Japan's vegan & .

de Andoh, Elizabeth

  • Usado
Estado
Ver descripción
ISBN 10
1580089550
ISBN 13
9781580089555
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Melbourne, Victoria, Australia
Precio
EUR 40.20
O solamente EUR 36.18 con un
Membresía Biblioclub
EUR 24.71 Envío a USA
Envío estándar: de 10 a 28 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

Berkeley, CA USA: Ten Speed Press, 2010. Second-hand hardcover.

Andoh, Elizabeth. Kansha: celebrating Japan's vegan & vegetarian traditions. (5th Imp) Ten Speed Press: Berkeley, CA USA 2010. 4to (245x245mm) pict dj, purple bds vii,[1],296pp. (photography by Leigh Beisch) Near Fine

Sinopsis

ELIZABETH ANDOH is the American authority on Japanese cuisine. She has made Japan her home since 1967 and divides her time between Tokyo and Osaka, directing a culinary program called A Taste of Culture. Her book Washoku won the 2006 IACP Jane Grigson award for distinguished scholarship in food writing and was nominated for a James Beard Award.

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
Books for Cooks AU (AU)
Inventario del vendedor #
9781580089555-1
Título
Kansha: celebrating Japan's vegan & .
Autor
Andoh, Elizabeth
Formato/Encuadernación
Second-hand hardcover
Estado del libro
Usado
Cantidad disponible
1
Encuadernación
Hardback
ISBN 10
1580089550
ISBN 13
9781580089555
Editorial
Ten Speed Press
Lugar de publicación
Berkeley, CA USA
Fecha de publicación
2010
Catálogos del vendedor
Regional Cooking;

Términos de venta

Books for Cooks

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre el vendedor

Books for Cooks

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria

Sobre Books for Cooks

Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

BDS
Common term for the covers of a hardbound book. The term 'boards' refers to the thick cardboard under the paper or cloth...
tracking-