Larousse Patisserie and Baking: The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques
de Larousse
- Nuevo
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10
- 0600636879
- ISBN 13
- 9780600636878
- Librería
-
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
New. .
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- BookCorner COM LLC (US)
- Inventario del vendedor #
- 52YZZZ00P7CW_ns
- Título
- Larousse Patisserie and Baking: The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques
- Autor
- Larousse
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 0600636879
- ISBN 13
- 9780600636878
Términos de venta
BookCorner COM LLC
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
BookCorner COM LLC
Miembro de Biblio desde 2018
Philadelphia, Pennsylvania
Sobre BookCorner COM LLC
We offer quality books at best prices.