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Making Sauerkraut and Pickled Vegetables at Home: Creative Recipes for Lactic Fermented Food to Improve Your Health
de Klaus Kaufmann/ Annelies Schoneck
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10
- 155312037X
- ISBN 13
- 9781553120377
- Librería
-
Exeter, Devon, United Kingdom
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Sobre este artículo
Alive Books, 2002. Paperback. New. 64 pages. 8.50x6.50x0.25 inches.
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Detalles
- Librería
- Revaluation Books
(GB)
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- __155312037X
- Título
- Making Sauerkraut and Pickled Vegetables at Home: Creative Recipes for Lactic Fermented Food to Improve Your Health
- Autor
- Klaus Kaufmann/ Annelies Schoneck
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 155312037X
- ISBN 13
- 9781553120377
- Editorial
- Alive Books
- Lugar de publicación
- Burnaby, British Columbia, Canada
- Fecha de publicación
- 2002
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