![Making & Using Caramel: Techniques & Recipes for Candies & Other Sweet Goodies. A Storey BASICS® Title](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/425/126/9781612126425.IN.0.m.jpg)
Making & Using Caramel: Techniques & Recipes for Candies & Other Sweet Goodies. A Storey BASICS® Title
de Collins, Bill
- Usado
- Muy bueno
- Estado
- Muy bueno
- ISBN 10
- 1612126421
- ISBN 13
- 9781612126425
- Librería
-
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Storey Publishing, LLC. Very Good. Very Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- BooksRun
(US)
- Inventario del vendedor #
- 1612126421-8-1
- Título
- Making & Using Caramel: Techniques & Recipes for Candies & Other Sweet Goodies. A Storey BASICS® Title
- Autor
- Collins, Bill
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 1612126421
- ISBN 13
- 9781612126425
- Editorial
- Storey Publishing, LLC
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 2016-01
Términos de venta
BooksRun
30 days return guarantee. 10% restocking fee applies to discretionary returns
Sobre el vendedor
BooksRun
Miembro de Biblio desde 2016
Philadelphia, Pennsylvania
Sobre BooksRun
BooksRun.com - best place to buy, sell or rent cheap textbooks