Descripción:
Royal Society of Chemistry, 2010. Hardcover. Good. Former library book. Slight signs of wear on the cover. Soiling on the side. Edition 2010. Ammareal gives back up to 15% of this book's net price to charity organizations.
Nanotechnologies in Food: RSC (Nanoscience & Nanotechnology Series) de Chaudhry, Qasim [Editor]; Castle, Laurence [Editor]; Watkins, Richard [Editor]; O'Brien, Paul [Series Editor]; Craighead, Harold [Series Editor]; Kroto, Harry [Series Editor]; Arnout, Fisher [Contributor]; Frewer, Lynn [Contributor]; Bennett, David [C
de Chaudhry, Qasim [Editor]; Castle, Laurence [Editor]; Watkins, Richard [Editor]; O'Brien, Paul [Series Editor]; Craighead, Harold [Series Editor]; Kroto, Harry [Series Editor]; Arnout, Fisher [Contributor]; Frewer, Lynn [Contributor]; Bennett, David [C
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Nanotechnologies in Food: RSC (Nanoscience & Nanotechnology Series)
de Chaudhry, Qasim [Editor]; Castle, Laurence [Editor]; Watkins, Richard [Editor]; O'Brien, Paul [Series Editor]; Craighead, Harold [Series Editor]; Kroto, Harry [Series Editor]; Arnout, Fisher [Contributor]; Frewer, Lynn [Contributor]; Bennett, David [C
- Nuevo
- Tapa dura
Royal Society of Chemistry. Hardcover. New. 9x6x0.
- Librería Independent bookstores (US)
- Formato/Encuadernación Tapa dura
- Estado del libro Nuevo New
- Cantidad disponible 5
- Encuadernación Tapa dura
- ISBN 10 0854041699
- ISBN 13 9780854041695
- Editorial Royal Society of Chemistry
- Tamaño 9x6x0
- X weight 18 oz
- Size 9x6x0
Tenemos 6 ejemplares disponibles a partir de EUR 19.42.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Nanotechnologies in Food
de Qasim Chaudhry, Laurence Castle, Richard Watkins, Fisher Arnout, Lynn Frewer, David Bennett, Vic Morris, Maria Smolander, Frans Kampers, Hans Bouwmeester, Anna Gergely, Diana Bowman, Lang Tran, Paul O'Brien, Harry Kroto et Harold Craighead
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780854041695 / 0854041699
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Morangis, France
- Precio
-
EUR 19.42EUR 12.00 enviando a
Mostrar detalles
Precio
EUR 19.42
EUR 12.00
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Nanotechnologies in Food
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780854041695 / 0854041699
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Woodside, New York, United States
- Precio
-
EUR 122.36EUR 3.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Royal Society of Chemistry RSC , pp. 244 . Hardback. New.
Precio
EUR 122.36
EUR 3.99
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Nanotechnologies in Food
de Qasim Chaudhry
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780854041695 / 0854041699
- Cantidad disponible
- 10
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
- Precio
-
EUR 123.82EUR 9.95 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Hardback. New. This book provides an independent, balanced, and impartial view of the potential benefits and risks that nanotechnology applications may bring to the food sector.
Precio
EUR 123.82
EUR 9.95
enviando a
Nanotechnologies in Food
de Fisher Arnout
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780854041695 / 0854041699
- Cantidad disponible
- 752
- Librería
-
Uxbridge, Greater London, United Kingdom
- Precio
-
EUR 152.63EUR 7.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Hard Cover. New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; This book provides an independent, balanced, and impartial view of the potential benefits and risks that nanotechnology applications may bring to the food sector.
Precio
EUR 152.63
EUR 7.99
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Nanotechnologies in Food (RSC Nanoscience & Nanotechnology)
de Qasim Chaudhry
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780854041695 / 0854041699
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Exeter, Devon, United Kingdom
- Precio
-
EUR 150.62EUR 10.00 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Royal Society of Chemistry, 2010. Hardcover. New. 300 pages. 9.29x6.22x0.79 inches.
Precio
EUR 150.62
EUR 10.00
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Nanotechnologies in Food [Hardcover
de Chaudhry, Qasim; Castle, Laurence; Watkins, Richard; Arnout, Fisher; Frewer, Lynn; Bennett, David; Morris, Vic; Smolander, Maria; Kampers, Frans; Bouwmeester, Hans; Gergely, Anna; Bowman, Diana; Tran, Lang; O'Brien, Paul; Craighead, Harold and Kroto, Harr
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Usado
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780854041695 / 0854041699
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Maritime Quarter, Swansea, United Kingdom
- Precio
-
EUR 260.54EUR 45.95 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
In overall good condition, no pages missing. Shipping can take between 2-6weeks for international deliveries. Hardback copies may or may not have dust jackets, please get in contact for more information.
Precio
EUR 260.54
EUR 45.95
enviando a